HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - Az Ikrek jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Ikrek jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

Aki Ikrek jegyű párral tervez, az készüljön fel arra, hogy a jegy szülötteinek örökös változásokra, újdonságokra, kalandokra van szüksége, különben hamar elunja magát, belefásul a kapcsolatba. Szüksége van a baráti kapcsolatokra, a hétvégi programokra, a társasági összejövetelekre. De pont emiatt lesz mellette érdekes az élet, hiszen mindig lesznek új élmények a kapcsolatukban, így az unalom sosem telepedhet rájuk. De igaz, ami igaz, pont a kalandos és könnyen elunja magát, illetve a párját természete miatt szokott ritkán hűséges lenni, ám ez nem jelenti azt, hogy minden Ikrek ilyen lenne és hogy ha igazán szerelmes lesz, ez ne változna meg. Csakhogy még akkor is vágyakozni fog a térre és szabadságra, egy Ikreket nem lehet gúzsba kötni vagy előírni neki mit tehet és mit nem. Kell, hogy legyen magánszférája és úgy érezhesse azt tehet, amit csak szeretne.

Viszont aki igazán szeretne a kedvében járni, az igyekezzen rendszeresen felkelteni a kíváncsiságát.

Ő maga kiváló társaság, nagyszerű beszélgetőpartner, akivel igazán jókat lehet beszélgetni. Órákig lehet vele filozofálni és egész éjszakákon át analizálni önmagát, a kapcsolatát, a helyzetét, vagy bármi mást, hiszen mindig mindenről meg van a véleménye. Ezért számolni kell azzal is, hogy sokat lehet vele vitázni. Ha pedig nem ez okoz kellemetlenséget, majd akkor a hangulatváltozása, a kiszámíthatatlan viselkedése, ezért olyan partner kell mellé, aki mindezt elnézi és kellő türelemmel van iránta.

Mivel ennyire intellektuális, sokkal jobban érdeklik a szellemi dolgok, a jó társaság és beszélgetés, semmint maga a szex. Emiatt sokszor úgy tűnhet, hogy nincs benne vadság sem szenvedély.  Az Ikrek ilyen tekintetben amolyan „langyos” jegy. Éppen ezért nem kimondottan az a romantikázós, ölelgetős, szeretgetős fajta, de ettől eltekintve is remek partner lehet az ágyban, aki játékosra is veheti a figurát. Bár még csak nem is az a fajta, aki könnyen kimutatja az érzéseit, sőt, azokról még csak beszélni sem szokása, mert túl megfoghatatlanok a számára, de valahol pont emiatt lehet vele stabil kapcsolatot kialakítani, ha el tudjuk őt fogadni olyannak, amilyen.

Ugyanakkor fontos neki a külső és az egzisztencia. Ő maga is kivételesen jó megjelenésű, okos, jól szituált és karrierista, de ez a minimum, amit a leendő partneréről is elvár. Mint ahogy azt is, hogy a párja legyen a beszélgetőpartnere. Ellenben ennek okán szoktak az Ikrekben páron kívül barátokra is lelni. Arról nem is szólva, hogy kifejezetten jó humorral rendelkeznek! Ehhez még hozzájön a természetes titokzatossága, a személyes varázsa, a sokoldalúsága, úgyhogy ezekkel mind-mind képes elkápráztatni kedvesét.

Amikor ismerkedik, akkor kitartó, minden létező módszert latba vet, rém türelmes és nem adja fel egykönnyen és folyamatosan igyekszik arra, hogy elbűvölje kiszemeltjét. 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL