MÁGIA

Fortuna Amor varázs - Légy szerencsés a szerelemben!

Szerző:
Szabó Anna
Mindegy, hogy egyedülálló vagy, párban élsz vagy már több éve tartós házasságban. A Fortuna Amor varázs minden nőnek megadja, amit kíván! Végezd el ezt az egyszerű szertartást és légy szerencsés a szerelemben! Hogy a szerencse pedig miként mutatkozik meg, azt csak az istennő tudhatja, aki által a sors megajándékozhat a lelki társaddal, egy tartós vagy még szebb kapcsolattal, de akár egy hűséges és romantikus kedvessel is.


Sokféleképen lehet valaki szerencsés a szerelemben. Vajon a te életedben miként mutatkozik majd meg a varázslat elvégzése után? Rád talál az igazi? Vagy a meglévő párod személyisége változik meg pozitív irányba? Ezt majd a sors intézi, Fortuna pedig a szerencsét a szerelemben!

 

Kellékek

11 fehér gyertya

11 piros gyertya

1 fehér rózsa

1 vörös rózsa

Babér füstölő

Fahéj rúd

Kép Fortunáról

Ha egyedülálló vagy, akkor csak a te fényképedet, ha párban vagy, akkor olyan kell, amin mind a ketten rajta vagytok

Pár szál haj tőled és a párodtól, ha van kedvesed

Zöld szalag

Egy kis tál

A varázslat menete

Pénteki napon, növő hold idején végezd el a varázslatot. Készíts minden kelléket az oltárodra, majd húzd meg a varázskört.

Tedd az oltárodra Fortuna képét. Helyezd el köralakban a gyertyákat úgy, hogy a fehér és a vörös váltakozzon és a fehéreket mindig a mellette levő piros gyertyával gyújtsd meg. Tedd középre a két szál rózsát, a kis tálat, amiben a fényképed és a hajszálak vannak. Közben füstölj babérral.

Relaxálj a kívánságodra, vizualizáld, hogy miként jelenik meg életedben a szerencse, a szerelem területén majd mond hangosan: „Fortuna Amor, Fortuna Anya, Fortuna Istennő, halld könyörgésemet és hozz szerencsét az életembe, hadd legyek szerencsés a szerelemben!"

Ekkor gyújts meg egy fahéj rudat, hogy füstöljön és tedd a fényképre. Majd szórj előbb a fehér majd a piros rózsából szirmokat a tálba.

Vedd a kezedbe a tálat, emeld a magasba és mond: „Szerelmet és szerencsét hozó Fortuna Amor, itt van, ki várj az áldásod! Szórj rá bőségszarudból annyi szerencsét, amennyit csak elbír, de szerelemből hiányt ne szenvedjen többé!"

Tedd vissza az oltárodra és szórj rá egy kis sáfrányt. Végül nincs más dolgod, mint legalább egy óráig így hagyni a gyertyák védelmében. Utána pedig kösd össze a képet a hajszállal és a fahéjjal egy zöld szalaggal és tedd biztos helyre hat hónap erejéig. Ne aggódj, a szerencse több időre szól!

Ezzel kész is vagy. Ha úgy gondolod, ajándékozd meg az istennőt a segítségéért!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL