SZÓRAKOZÁS

Nem mehetsz nyaralni az idén? - 10 marha jó tipp otthonnyaralóknak, maximális élményfaktorral!

Szerző:
Szabó Anna
Idén sajnos nem mehetsz nyaralni, mert nincs elég szabadságod vagy nem engednek el? Netán anyagilag nem teheted, hogy egy hetet a Balatonnál vagy külföldön tölts? Ne kenődj el, mert akkor is jár neked a pihenés és az élmény. Ha odafigyelsz erre a 10 tippre, amit az otthonnyaralók részére állítottunk össze, akkor tutira elmondhatod magadról, hogy nem volt egy eseménytelen a nyarad! Űzzük el az unalmat!


1. Keresd meg az új helyeket a környékeden!

Minden bizonnyal kívülről ismered a városodat vagy a közelben lévő várost. Mi lenne, ha utána járnál milyen új helyek nyíltak? Aztán látogasd meg az új bárt vagy az új kávézót! Egyedül is elmehetsz ilyen felfedező körútra, de persze még jobb, ha társaságban teszed!

2. Válogass a helyi programok közül!

Még a kisebb falvakban is akadnak, a városok meg általában dugig vannak szabadtéri programokkal, koncertekkel és akár hétköznap is remek lehetőségek várnak rád. Szörfölj a neten, keress magadnak tetszetős progikat, majd kerekedj fel egyedül vagy rángasd el a barátaidat és menjetek el együtt!

3. Lógj többet a barátokkal!

Ha már barátok... eleve készülj úgy a szabadságod vagy szabadnapod idejére, hogy több időt töltesz a barátnőiddel. Üljetek be valahova kávézni, menjetek el szórakozni, úszni, fürdőzni, csináljatok vad csajos napokat!

4. Csajos esték és páros házi bulik

Szervezz csajos estéket! Ha megtudjátok oldani, akkor lehetnek ott alvósak is, így legalább bátran ihattok. Nézzetek meg egy jó filmet, csacsogjatok piszkos lányos ügyeitekről. De ugyanezt megteheted a pároddal is, hogy a hétvégén táncos zenei estet tartotok. Nyugodtan veszítsétek el a fejeteket, karaokezzatok , kerti partizzatok, ha megtehetitek.

5. Piknik

Megint csak kapd össze a barátnőidet vagy a párodat, csomagoljatok a kis kosárkátokba egy kis bort, meg finomságokat, aztán irány az erdő, a Duna-part, a rét, akármi! Menjetek ki kirándulni, piknikezni, sétáljatok és mulassatok egyet a természetben. Mondani sem kell, hogy a párok egyebet is csinálhatnak a szabadnak, ha jó helyen vannak és jó időben... de ezt simán megtehetik a kertjükben is, bizonyára nem sűrűn szeretkeznek és alszanak a csillagos ég alatt!

6. Házi mozis vagy társas este

Találj ki magatoknak különböző estéket! Egyiknap legyen mozis este, amikor megnéztek egy vagy akár három filmet, kólával és kukoricával rendesen, mintha tényleg moziban lennétek. Ugyanakkor rendezhettek társas estéket is, amikor kora estétől egészen hajnalig társasoztok. Bármilyen témája lehet az estédnek, akár beöltözős este, spanyol konyha este, pároknak szexeste, mikor kipróbálnak pár új dolgot. A lényeg, hogy semmi sem szabhat gátat a képzeletednek.

7. Randevú

Nem csak a szinglik kiváltsága, de természetesen ők is feldobhatják a mindennapjaikat azzal, hogy mindig mással találkoznak és ismerkednek. Ám a párok is nyugodt szívvel megtehetik ezt, hogy elmennek kipróbálni egy új éttermet, beülnek a moziba, színházba, vagy akár többet is beiktatnak az estéjükbe. Az a lényeg, hogy randevúzzanak!

8. Próbálj ki új dolgokat!

Már szó volt arról, hogy benézel az új helyekre. De ha teheted, kimondottam menj rá arra, hogy minél több új dolgot próbálj ki! Új ízeket, - irány a japán, a thai, meg az indiai étterem - új sportokat, - kajak-kenu? bungee jumping?- új programokat iktatnak be. Ideje beiratkozni az egy-két napos tánckurzusra vagy bármi olyanra, amit szívesen kipróbálnál vagy legalábbis régóta tervezted, de eddig nem tehetted meg!

9. Szépségnapok

Legyen egy vagy akár több otthoni szépségnapod, arcmaszkkal, uborkával testradírozással. De ha igazán szereted a testedet és a lelkedet, meg bele is fér a költségvetésbe, akkor fizesd be magad egy-egy kezelésre. Jöhet a régóta áhított masszázs, kavitációs zsírbontás, új frizura. Tessék megújulni, hadd látszódjon rajtad a nyári pihenés és miniszabadság!

10. Egynapos kirándulások

Ha több napra is nem mehetsz el, mert nincs időd vagy anyagilag nem teheted meg, talán azért egy-egy napos kirándulás bele fog féri. Ugorjatok át egy másik városba ahol még nem jártatok, kulturálódjatok, térképezzétek fel. Sőt, ha tehetitek, külföldre is átlibbenhettek egy nap erejéig. Mit szólnál egy Bécsi kiruccanáshoz? De akár a Balcsihoz is lenézhettek és pancsizhattok, napozhattok, így legalább mikor minden kolléga visszatér a munkahelyre te is elmondhatod majd, hogy látott téged a nap.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL