REJTÉLY-MISZTIKA

Az igazi 145 éves Hófehérke valós története

Szerző:
Szabó Anna
Üvegkoporsó pipa. Gyönyörű halott lány pipa. A különbség annyi, hogy nem Hófehérke, hanem Miranda, fekete helyett mesezsép szőkehajjal, aki tökéletesen megőrizte külsejét, pedig már 145 éve szorít a 3 éves kislány egy vörös rózsát egy apró koporsóban és hogy nincs herceg, aki új életet lehel belé, sem pedig őt sirató törpék.  

A Karner család 1976-ban költözött egy régebbi házba San Franciscóban és rövidesen éjjelente léptek zajára figyelmesek, mintha egy gyermek sétálgatott volna a felettük lévő szobában. Márpedig a saját gyermekeik éppen nem tartózkodtak a fenti helységben. Bántó vagy más zavaró jelenséget nem észleltek. Azt viszont a legkevésbé sem gondolták volna, egy 145 éves háromlábú, ólomból és beonzból készült üvegkoporsó rejlik a garázsuk alatt, amikor Ericka Karner átalakítatta gyermekkori otthonát. Te mit szólnál, ha a munkások közölnék veled, hogy a beton alatt egy koporsót találtak?

Ha minden igaz, már 1870 óta pihent ott Miranda az üvegkoporsóban. 2016-ig senki nem is tudott róla, hogy egy ablakos, apró koporsót van a ház alatt.

Miranda alig három éves volt, amikor eltemették szépséges, fehér csipkeruhában. A tökéletesen hermetikusan lezárt koporsóban a test teljesen ép maradt, így lehetett látni a lány szőke haját és levendulákat a feje körül. A lány beceneve Miranda Eve lett, amit Erica Karner lányai adtak neki május 9-én, amikor megtalálták. Hogy ki lehet, vagy kinek a gyermeke, egyelőre még rejtély, de azóta is kutatják a történetét.

Karnerék háza az Odd Fellows temető fölé épült, ami legalább 30.000 másik halottnak adott otthont 30 évig. Majd 1920-ban Chicago városi önkormányzata elrendelte, hogy csak a városon kívül lehet temetőket létesíteni, így a koporsókat 1930-ban áttelepítették a Colma temetőbe. Úgy tűnik Miranda kimaradt a szórásból.

Miranda megtalálása után egy évvel később az üvegkoporsós lány DNS eredménye is meg lett, ahogy a többi válasz is arra, hogy ki a rejtélyes Hófehérke, akin már semmilyen hercegi csók nem segíthet. Elvileg.

Az igazi neve Edith Howard Cook, egy fiatal pár lánya. A gyerek 1876-ban halt meg bakteriális fertőzésben. Ezután a lány tisztes temetést kapott a Greenlawn Memorial Parkban. Azóta Karner család házában is megszűntek a jelenségek, Edith lelke megbékélt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL