2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A boszorkánygyilkos házaspár valódi és bizarr története

Wadolowska Balogh Orsolya

Egyesek igen jó viszonyt ápolnak a felsőbb hatalommal, ami egyébként e megtörtént eset szerint nem valami áldott jó „lélek”, és időről időre mások láb alóli eltételét rendeli meg. A boszorkányokra különösen pikkel. De hát akadnak neki emberei, mint amilyen a Carson házaspár, hiszen elvégezték helyette a piszkos munkát és akik jelenleg is rács mögött vannak tetteikért. 

Történetünk a hetvenes években kezdődött és aminek középpontjában egy apuka állt. James Carson Arizona államban, Phoenix városában élt. Jenn, az egyébként apamániás lány, úgy emlékszik rá, mint egy fantasztikus apára. De mikor Jenn ötéves lett, az apuka személyisége igencsak megváltozott. Még a mama is megijedt tőle olyannyira, hogy inkább le is lépett a lányukkal és minden hatodik hónapban tovább költöztek, elvágtak minden kapcsolatot a közös ismerősökkel, mert attól retteget, hogy a férje megtalálja őket.

Viszont a papát kicsit sem érdekelte a volt neje meg a gyereke. Különben is, rövidesen találkozott egy Suzan Barnes nevű, frissen elvált hölggyel, akinek volt két tinédzser fia. Sebtiben össze is házasodtak és beutazták Európát egy-két év alatt. Mikor visszatértek, San Franciscóban telepedtek le, Haight-Asburyben. Azt érdemes tudni erről a környékről, hogy a hippi életstílus melegágya volt, tehát könnyű drogok, buli, művészetek, miszticizmus és a Carson család totálisan a híve lett ennek az életformának.

Idővel, valamilyen megfontolásból James megváltoztatta a nevét Michalre és Bear lett a vezetéknevük. Suzan jógivá és jóssá avanzsált, aki ismeri a jelent, a múltat és a jövőt. Emellett a páros vegetáriánus muszlim harcosnak titulálta magát, sőt, szerintük az olyan dolgok, mint a boszorkányság, a homoszexualitás és az abortusz elegendő ok arra, hogy embereket öljenek. Illetve egy bizonyos felsőbb hatalomban hittek, amely időnként felhatalmazta őket arra, hogy embereket tegyenek el láb alól az ország jövőéért és persze megtehetik ugyanezt az ellenségeikkel, szigorúan önvédelemből.

Az első gyilkosságot 1981 márciusában követték el. Keryn Barnes színésznő volt az áldozat és nem mellesleg a szobatársuk. Lehet, hogy elfogyasztotta a tejet és nem vett újat, vagy elhasználta az összes klotyópapírt, de annyi szent, hogy Suzant felbérelte a nevezett felsőbb hatalom a kocsiban miközben egy viharban vezetett, hogy gyilkolja meg. 13 alkalommal szúrták le és bezúzták a koponyáját egy serpenyővel, szóval tutira mentek. A testét egyszerűen otthagyták, majd leléptek. Suzan azzal indokolta tettét, hogy Keryn boszorkány volt és ellopta egy jógi erejét. Tehetséges boszorkány lehetett, már ha tényleg az volt a „bűne" és nem a szemét, amit nem vitt le...

(Suzan Barnes és James Carson)

Majd Észak-Kaliforniában kötött ki a házaspár farmerként és fegyveres őrként egy marihuána ültetvényen. A munkatársaik úgy írták le őket, mint anarchistákat, akik a nukleáris apokalipszis közelgő eljöveteléről prédikáltak. Ám az egyik ember nem értett velük egyet és ennek hangot is adott, mert a Bearék megint megbízást kaptak a felsőbb hatalomtól és megfosztották Clark Stephenset az életétől 1982 májusában. Két fejlövést kapott. James... azaz addigra már Michael szerin a férfi démon volt, aki ráadásul szexuálisan bántalmazta a nejét. Úgy tűnik itt a dolgokat elbénázhatták, mert két héttel később már a rendőrsé g gyanúsítottai lettek. Lehet, hogy a felsőbb hatalom, elfelejtette közölni, hogyan kell tutira eltűntetni a hullát meg a nyomokat. Bár a párocska megpróbálta a közeli erdőben elégetni a testet, de a többieknek feltűnt Stephenset hiánya.

De a Bear családnak ez sem volt elég és nagyobb terveket álmodtak meg maguknak. Írtak egy kormányellenes levelet, amelyben tételesen leírták, hogy mely hírességeket és politikusokat kívánják megölni beleértve Johnny Carsont és Ronald Regan elnököt.
A házaspár ezután tovább nyargalt, bár igyekezték meghúzni magukat, hiszen addigra már kőrözték őket. 1983 márciusában Jon Charles Hellyar vette fel őket, amint Bakersfield környékén stoppoltak. Mit ad Isten, a felsőbb hatalom ismét megrendelt egy gyilkosságot és Suzan azzal állt elő, hogy Hellyar boszorkány. Vesznie kellett ezért a pár kirobbantott egy vitát, ami tettlegességig fajult. Mind a hárman kiszálltak a kocsiból, majd Suzan többször is megszúrta a férfit, végül Michael lelőtte. Mindez a 101-es autópálya oldalán történt, a kaliforniai forgalmon szeme láttára. A csúnya, rossz kis felsőbb hatalom megint szelektíven jelentkezett, mert nem jelezte előre, hogy rájuk hívják a rendőrséget és egy rövid kis hajsza után lefüleli és letartóztatja őket.

(Jenn Carson az anyjával)

Három gyilkosságot vallottak be, - de 10 másikkal is gyanúsították őket - elmesélték az egész boszorkány-hippi-felsőbb hatalom mániájukat, majd a tárgyalás előtt visszavonták a vallomásukat, de még így is 75 évnyi börtönt kaptak és úgy híresültek el, mint a San-franciscoi boszorkánygyilkosok.

2015-ben a házaspárt szabadon engedték volna, de egy kicsit sem éreztek bűntudatot tetteik végett és nem ment el a kedvül sem a vallástól, sem pedig a gyilkolástól, úgyhogy majd 2030-ban visszatérnek erre a kérdésre. Bár kötve hiszem, hogy addigra megváltozna a véleményük...

Jenn Carson a mamával együtt megnyugodhatott, hogy a papát jó ideig nem engedik ki. Szerinte mind a ketten a mai napig veszélyesek. Anno 19 évesen elment a börtönbe, hogy szembenézzen az apjával, és azt mondta, hogy a szemébe nézve úgy látta, mintha nem is lenne lelke és egy 2006-os interjúban azt nyilatkozta, hogy apja „tiszta gonosz".

(Jenn Carson 2015-ben)

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Azon belül, hogy testünk ad otthont a lelkünknek, vajon milyen környezetben van? Hol érzi magát a legjobban? Mivel kényezteted, mire van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát és boldog legyen? Ezekre ad választ a Lélekotthon horoszkóp, ami játékos módon fedi fel a lelked titkait illetve mindazt, amiről nem árt tudnod a kiegyensúlyozott és boldog élethez!

 

Tovább »
Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

A mai világban szinte elképzelhetetlen az élet, közösségi média és mobiltelefon nélkül. Az emberek korábban leveleztek, és olykor több napot, vagy éppen több hetet is várni kellett a válaszra. A mai technológia azonban megkönnyítette a kommunikációt, ám valóban így van ez? Olykor még a csodatelefon sem elég ahhoz, hogy a kiszemelt férfi azonnal visszaírjon az üzenetre. Így van, Drága Hölgyeim?

Tovább »
Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mózes sorsa az volt, hogy elvezesse népét a rabszolgasorsból az Ígéret Földjére. Már 40 éve bolyongtak a sivatagban, mire a Sínai-hegyen segítséget kért az Úrtól, aki átadta neki a Tízparancsolatot, így kitartásuknak, csodáinak köszönhetően célba értek. Napjainkban Felemelkedett Mesterként és szellemi vezetőként tekintenek rá, így felfedheti előtted, mit kellene tenned, hogy életed jobbá váljon!

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép