2017. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A boszorkánygyilkos házaspár valódi és bizarr története

Wadolowska Balogh Orsolya

Egyesek igen jó viszonyt ápolnak a felsőbb hatalommal, ami egyébként e megtörtént eset szerint nem valami áldott jó „lélek”, és időről időre mások láb alóli eltételét rendeli meg. A boszorkányokra különösen pikkel. De hát akadnak neki emberei, mint amilyen a Carson házaspár, hiszen elvégezték helyette a piszkos munkát és akik jelenleg is rács mögött vannak tetteikért. 

Történetünk a hetvenes években kezdődött és aminek középpontjában egy apuka állt. James Carson Arizona államban, Phoenix városában élt. Jenn, az egyébként apamániás lány, úgy emlékszik rá, mint egy fantasztikus apára. De mikor Jenn ötéves lett, az apuka személyisége igencsak megváltozott. Még a mama is megijedt tőle olyannyira, hogy inkább le is lépett a lányukkal és minden hatodik hónapban tovább költöztek, elvágtak minden kapcsolatot a közös ismerősökkel, mert attól retteget, hogy a férje megtalálja őket.

Viszont a papát kicsit sem érdekelte a volt neje meg a gyereke. Különben is, rövidesen találkozott egy Suzan Barnes nevű, frissen elvált hölggyel, akinek volt két tinédzser fia. Sebtiben össze is házasodtak és beutazták Európát egy-két év alatt. Mikor visszatértek, San Franciscóban telepedtek le, Haight-Asburyben. Azt érdemes tudni erről a környékről, hogy a hippi életstílus melegágya volt, tehát könnyű drogok, buli, művészetek, miszticizmus és a Carson család totálisan a híve lett ennek az életformának.

Idővel, valamilyen megfontolásból James megváltoztatta a nevét Michalre és Bear lett a vezetéknevük. Suzan jógivá és jóssá avanzsált, aki ismeri a jelent, a múltat és a jövőt. Emellett a páros vegetáriánus muszlim harcosnak titulálta magát, sőt, szerintük az olyan dolgok, mint a boszorkányság, a homoszexualitás és az abortusz elegendő ok arra, hogy embereket öljenek. Illetve egy bizonyos felsőbb hatalomban hittek, amely időnként felhatalmazta őket arra, hogy embereket tegyenek el láb alól az ország jövőéért és persze megtehetik ugyanezt az ellenségeikkel, szigorúan önvédelemből.

Az első gyilkosságot 1981 márciusában követték el. Keryn Barnes színésznő volt az áldozat és nem mellesleg a szobatársuk. Lehet, hogy elfogyasztotta a tejet és nem vett újat, vagy elhasználta az összes klotyópapírt, de annyi szent, hogy Suzant felbérelte a nevezett felsőbb hatalom a kocsiban miközben egy viharban vezetett, hogy gyilkolja meg. 13 alkalommal szúrták le és bezúzták a koponyáját egy serpenyővel, szóval tutira mentek. A testét egyszerűen otthagyták, majd leléptek. Suzan azzal indokolta tettét, hogy Keryn boszorkány volt és ellopta egy jógi erejét. Tehetséges boszorkány lehetett, már ha tényleg az volt a „bűne" és nem a szemét, amit nem vitt le...

(Suzan Barnes és James Carson)

Majd Észak-Kaliforniában kötött ki a házaspár farmerként és fegyveres őrként egy marihuána ültetvényen. A munkatársaik úgy írták le őket, mint anarchistákat, akik a nukleáris apokalipszis közelgő eljöveteléről prédikáltak. Ám az egyik ember nem értett velük egyet és ennek hangot is adott, mert a Bearék megint megbízást kaptak a felsőbb hatalomtól és megfosztották Clark Stephenset az életétől 1982 májusában. Két fejlövést kapott. James... azaz addigra már Michael szerin a férfi démon volt, aki ráadásul szexuálisan bántalmazta a nejét. Úgy tűnik itt a dolgokat elbénázhatták, mert két héttel később már a rendőrsé g gyanúsítottai lettek. Lehet, hogy a felsőbb hatalom, elfelejtette közölni, hogyan kell tutira eltűntetni a hullát meg a nyomokat. Bár a párocska megpróbálta a közeli erdőben elégetni a testet, de a többieknek feltűnt Stephenset hiánya.

De a Bear családnak ez sem volt elég és nagyobb terveket álmodtak meg maguknak. Írtak egy kormányellenes levelet, amelyben tételesen leírták, hogy mely hírességeket és politikusokat kívánják megölni beleértve Johnny Carsont és Ronald Regan elnököt.
A házaspár ezután tovább nyargalt, bár igyekezték meghúzni magukat, hiszen addigra már kőrözték őket. 1983 márciusában Jon Charles Hellyar vette fel őket, amint Bakersfield környékén stoppoltak. Mit ad Isten, a felsőbb hatalom ismét megrendelt egy gyilkosságot és Suzan azzal állt elő, hogy Hellyar boszorkány. Vesznie kellett ezért a pár kirobbantott egy vitát, ami tettlegességig fajult. Mind a hárman kiszálltak a kocsiból, majd Suzan többször is megszúrta a férfit, végül Michael lelőtte. Mindez a 101-es autópálya oldalán történt, a kaliforniai forgalmon szeme láttára. A csúnya, rossz kis felsőbb hatalom megint szelektíven jelentkezett, mert nem jelezte előre, hogy rájuk hívják a rendőrséget és egy rövid kis hajsza után lefüleli és letartóztatja őket.

(Jenn Carson az anyjával)

Három gyilkosságot vallottak be, - de 10 másikkal is gyanúsították őket - elmesélték az egész boszorkány-hippi-felsőbb hatalom mániájukat, majd a tárgyalás előtt visszavonták a vallomásukat, de még így is 75 évnyi börtönt kaptak és úgy híresültek el, mint a San-franciscoi boszorkánygyilkosok.

2015-ben a házaspárt szabadon engedték volna, de egy kicsit sem éreztek bűntudatot tetteik végett és nem ment el a kedvül sem a vallástól, sem pedig a gyilkolástól, úgyhogy majd 2030-ban visszatérnek erre a kérdésre. Bár kötve hiszem, hogy addigra megváltozna a véleményük...

Jenn Carson a mamával együtt megnyugodhatott, hogy a papát jó ideig nem engedik ki. Szerinte mind a ketten a mai napig veszélyesek. Anno 19 évesen elment a börtönbe, hogy szembenézzen az apjával, és azt mondta, hogy a szemébe nézve úgy látta, mintha nem is lenne lelke és egy 2006-os interjúban azt nyilatkozta, hogy apja „tiszta gonosz".

(Jenn Carson 2015-ben)

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mik a torokcsakra "eldugulásának" jelei és azt, hogy mit tehetsz ellene

Tudd meg, mik a torokcsakra "eldugulásának" jelei és azt, hogy mit tehetsz ellene

Az eltömődött torokcsakra jelentősen befolyásolja a hatékony kommunikációt, ugyanis felerősítheti az attól való félelmedet, hogy mások kigúnyolnak vagy ítélkeznek feletted. Ezenkívül még abban is megnyilvánulhat, hogy nem tudod sem kifejezni önmagad, sem pedig felismerni a saját igazadat a világban. Ám amikor ez a csakra nyitott, képes vagy nyíltan kifejezni magad minden helyzetben. 

Tovább »
6 jel, amiből az derül ki, hogy a babona negatív hatással lehet az életedre

6 jel, amiből az derül ki, hogy a babona negatív hatással lehet az életedre

Szeretjük azt hinni, hogy reggel, ha szánt szándékkal jobb lábbal kelünk, jól indul a napunk és hogy egyáltalán pozitív hatással lehetünk az életünkre azzal, ha kiaknázzuk az összes létező szerencsével kapcsolatos babonát. De mi van akkor, ha a babonaismeret már inkább az agyadra megy és csak gátol a fejlődésben és abban, és negatív hatással van az életedre?

Tovább »
Milyen állatot pillantottál meg legelőször a képen? - Megmutatja a rejtett személyiségjegyeidet

Milyen állatot pillantottál meg legelőször a képen? - Megmutatja a rejtett személyiségjegyeidet

Egy londoni kutatócsoport kifejlesztett egy tesztet, ami egy absztrakt képhez kapcsolódik. Attól függően, hogy milyen állatot pillantasz meg először, feltárulhatnak olyan fontos személyiségjegyek, melyek egyébként előtted is rejtve vannak. Sőt, az is kiderül, hogy olyan döntő pillanatokban, amikor nagy nyomás alatt vagy, hogyan viselkedsz.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép