FOGYÓKÚRA

Hozd összhangba az álmaidat az alakoddal - Egy új alak van születőben!

Szerző:
Szabó Anna
Elérkezett a nyaralási szezon, a szekrény mélyéről elő kerülnek a fürdőruhák és a strandruhák. De mi van akkor, ha nem férsz bele a tavalyi bikinidbe? Veszel egy másikat? Mi tudunk egy sokkal jobb megoldást ennél, és még az egészségedet is támogatod vele!

 

Lelkes csapatunk összefogott, hogy inspiráljunk, motiváljunk abban, hogy végre kihozd magadból a legjobbat, és el hidd, a tökéletes alak neked is jár! Hiszünk abban, hogy együtt sokkal könnyebb, hiszen az inspiráló, pozitív közeg valóban csodákra képes. Így, ha valaha is megfordult a fejedben az, hogy tenned kellene valamit a jobb közérzeted és a szebb kinézeted érdekében, de fogalmad sincs, hogyan vágj bele, akkor a legjobb helyen vagy!

Ne hidd, hogy mi topmodellek vagyunk, vagy bomba alakkal születtünk! Mi is hús-vér nők vagyunk, akik bizony könnyen elcsábulunk a gusztusos csokitorta látványától. Ám azt is tudjuk, hogy önfegyelemmel és minőségi táplálékokkal kezünkbe kaphatjuk az álomalak kulcsát. Hidd el, csodás napokat fogunk megélni együtt, és megmutatjuk, hogy ez a csoda mindenki életébe beköszönthet. Ehhez nem kell más, csak hozd meg a döntést, hiszen azt a pénzt, amit erre a Programra elköltesz, számos más, felesleges dolgokra is elköltenéd.

Mindössze 9 nap a jobb közérzetért és a szebb kinézetért

Igen, jól olvastad, mindössze 9 nap az egész. De mit is kapsz ezalatt a 9 nap alatt?

• Vezetést és támogatást a cél elérése érdekében
• Inspirációt, motivációt – mert igenis meg tudod csinálni!
• Komplett, kidolgozott rendszert
• Könnyed, energikusabb érzést
• Ajándék 7 napos főétkezést
• Ingyenes applikációt, mely figyelmeztet, hogy mikor mit kell bevinned a szervezetedbe
• Önbizalmat, elégedett mosolyt, amikor a végén tükörbe nézel

 

Mi is ez a program?

Tulajdonképpen ezzel a programmal életmódot váltasz. Egy olyan rendszer, amit bárki, bárhol és bármikor meg tud csinálni, ráadásul rendkívül eredményes. A program biztosíthatja számodra a szükséges ásványi anyagokat és a jobb életminőséget, illetve segíthet elérni, hogy jobban nézz ki, és jobban érezd magad. Olyan tápanyagokból áll, amelyre a szervezetednek szüksége van.

Természetesen azt is tudjuk, hogy nehéz kilépni abból a bizonyos komfortzónából, de jó, ha tudod, hogy csak ezáltal tudsz fejlődni. Márpedig a fejlődés a siker alappillére. Csatlakozz hozzánk, és váltsd valóra az álomalakodat!

FONTOS!

A Női Portál olvasóinak csak az életmódváltó programot kell megvásárolniuk, ugyanis a főétkezéseket (napi 1 adag főétel) a szerkesztőség finanszírozza! Így tehát, ha a kezedben van a doboz, dobj egy üzenetet a noiportal@noiportal.hu email címre. Írd meg a nevet, amelyre rendelted a csomagot, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Kattanj rá a linkre, és szerezd be te is dobozodat, hiszen ezzel máris megtetted az első lépést mind a tested, mind a lelked megszépítésében! >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL