DIVAT

Nyári ajándék ötletek férfiaknak

Szerző:
Szabó Anna
Végre itt a nyár, a napos, meleg idő, az utazások időszaka. Ne aggódj, ha nem tudsz dönteni, hogy mit vegyél párodnak ajándékba, ami hasznos, megfizethető és akár a közös utazás során is hasznát tudja venni! Mi összegyűjtöttünk néhány olyan kiegészítőt, amit biztosan kedvelni fog és hasznát veheti a mindennapokban.

 

Természetesen attól is függ, hogy hova tervezzük az utazásunkat, azonban egy paracord karkötő mindig jól jön, főleg ha szeretünk erdős helyeken kirándulni.
Azon kívül, hogy manapság nagyon közkedvelt, a legtöbben nem is tudják, hogy mennyi hasznos tulajdonsága van. Sokan csak túlélő vagy taktikai karkötő néven ismerik, hiszen az anyaga általában 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. Nagyon fontos, hogy a karkötő jó minőségű anyagból legyen, ezzel biztosítva saját magunk biztonságát használat közben. Egy ilyen karkötőt végtelenül különböző dologra fel lehet használni, például függőágyként, cipőfűzőként, óraszíjként, horgász damilként, sátor kötőként vagy akár nadrágtartóként is.

Sok férfi nem szeret karórát hordani a csuklóján a nyári, melegebb időszakban, hiszen zavarja őket, hogy bemelegszik alá a kezük. Azonban fontos, hogy legyen az embernél valamilyen kiegészítő, a telefonon kívül, ami mutatja a pontos időt. A zsebórának rengeteg előnye van, hiszen azon kívül, hogy bárhova felcsíptethető a hozzátartozó lánccal, még elem sem kell a működtetéséhez. A legtöbb órát az oldalán lehet felhúzni és egy felhúzással akár 30 órát is képes működni.

Ha párunk szereti a klasszikus, de elegáns kiegészítőket, akkor egy csokornyakkendő kiváló ajándék lehet neki. A kiegészítő formája az 1870-es évek óta nem igazán változott, hiszen mindenki kedveli, hogy a legtöbb darab előre meg van kötve így mind időt, mind energiát spórolunk a megkötéssel. Sok embernek a csokornyakkendő szó hallatán a nagy mértékű elegancia jut eszébe, azonban manapság már teljes mértékben a mindennapi divat részévé vált. Rengeteg ruhadarabbal lehet viselni, akár egy esküvőn, akár egy kerti partin.

A legtöbb férfi panaszkodik, hogy miért kell egy egész pénztárcát cipelnie, amikor csak pár fontos iratra és egy kis pénzre van szüksége. Pont ilyen alkalmakra találták ki a pénzcsipeszt, hiszen ez a kiegészítő nem húzza le a zsebet, ugyanis könnyű, és kis helyen is elfér. Manapság már rengeteg stílusú pénzcsipesz közül válogathatunk, azonban fontos figyelembe venni a termék anyagát, hiszen nem mindegy, hogy mennyire strapabíró anyagból készült a termék. Ha ugyanis nem elég masszív, könnyen meghajolhat, amikor egy nagyobb köteg pénzt tesznek bele.

Egy utolsó kiegészítő, amit semmiképpen ne felejtsünk el, ha kirándulunk vagy elutazunk valamerre, az pedig nem más, mint egy jó minőségű napszemüveg, hiszen egy minőségi darab jóval több, mint egy divatos kellék. Talán nem is gondolunk rá, de az egyre fokozódó UV sugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is ugyanolyan ártalmas. Szemüvegválasztás előtt fontos megnézni, hogy az általunk választott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel és lencsével, hiszen sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani a látképünkön, ezáltal nem védi megfelelően a szemünket, és folyamatosan rontja a látásunkat.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL