SZÁMMISZTIKA

Kívánj hármat, kilenc lesz belőle!

Szerző:
Szabó Anna
Egy elképesztő nap közeleg, talán az utolsó nagy lehetőség idén, hogy valami nagydologhoz megkapj minden támogatást az élettől. 2008. október 1. napja hihetetlen energiával bír, ami valóra válthatja álmaidat.

Egy nap, amely háromszoros teremtő erőt ad neked


Ha még nem hallottál az 1-es szám teremtő erejéről, akkor most jól figyelj. Az 1-es szám elképesztő lendületet és energiát ad minden célod valóra váltásához. Ha nagy terveid, merész álmaid vannak, azokat az 1-es szám hatása alatt kell kivitelezned.

2008. október 1. napja háromszorosan rendelkezik az 1-es szám energiájával, és kreativitást is ad a megvalósító erő mellé.


Mi az a háromszoros teremtő erő?


Írjuk fel a 2008. október 1. dátumot és hamarosan felfedi nekünk fantasztikus titkát. Ismét a már jól ismert egyszerű összeadást kell alkalmaznunk, mint mindig a számmisztikában, de ezúttal egy kicsit mélyebbre megyünk.

Írjuk fel ezt a dátumot számokkal is

2008.10.01

Adjuk össze a számokat, de ezúttal az évet, a hónapot és a napot külön-külön kell kezelnünk. Egészen addig kell összeadnunk, amíg egyjegyű számokat kapunk.

2008          10                 01

2+0+0+8   1 + 0          0+1
10
1+0
1                  1                1 = > 1 + 1 + 1 = 3

Az év a gondolatokra van hatással, a hónap az érzelmekre, a nap a cselekedetekre. Ez azt jelenti, hogy mindhárom szinten elképesztően impulzív energiákat kapunk ezen a napon. Ha a három darab 1-es számot összeadjuk, akkor az eredmény 3 lesz, ami pedig segít kivitelezni a céljainkat, mivel a 3-as szám a kreativitás száma.

Ez az energia egész októberben elkísér, de az első napon lesz a legerősebb, utána a gondolatok és az érzelmek szintjén lesz hatással ránk egész hónapban.


Használd ki ezt az erőt!


Most még van időd átgondolni a céljaidat, amiket jó, ha le is írsz magadnak október 1.-ig. Amit ezen a napon kezdesz el megvalósítani, az garantáltan valóra válik!


Hogyan számolhatod ki a többi nap energiáit?


Az előbbi módszert alkalmazva bármilyen dátumot felírva megkapod a nap energiáját. Adok neked néhány kulcsszót a számokhoz, ami segít az értelmezésben.

1 - Teremtés, Vezetés, Kezdet, Energia
2 - Intuíció, Társ, Béke
3 - Kreativitás, Kommunikáció, Öröm, Szeretet
4 - Munka, Tervezés, Kitartás
5 - Szabadság, Utazás, Változás
6 - Harmónia, Szerelem, Család
7 - Spiritualitás, Gyógyulás, Empátia
8 - Feljutni a csúcsra, Pénz, Siker
9 - Szolgálat, Befelé fordulás, Átértékelés


 


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL