MÁGIA

Nyári égbolt varázs - Varázsolj magadnak jóslatot a nyárra!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd tudni mi vár rád a nyáron? Jön az új szerelem?  Vagy valamilyen váratlan fordulat az életedben? Úton vannak-e már az anyagi javak? A nyári égbolt varázs segítségével varázsolhatsz magadnak egy jóslatot a nyárra!

 

Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a nyáron? Mit remélhetsz tőle? Talán az új kedvest vagy jövedelmezőbb állást? Végezd el a nyári égbolt varázst és megtudhatod mi vár rád!

Kellékek

13 fehér gyertya

3 db hegyi kristály

Tömjén füstölő

Kis cetli

Galagonya

Szemvidítófű

Ánizs

Fémtálka

A varázslat menete

Aszerint, hogy mire vagy kíváncsi, válaszd ki a megfelelési táblázatból, hogy melyik napon kell elvégezned, növő holdkor a varázslatot.

A varázslatot lehetőség szerint a szabadban kell végezned. Gyújtsd meg füstölőt, helyezd el a gyertyákat is kör alakban és a három hegyi kristályt háromszög alakban. Húzz magad köré egy szentelt kört. Írd fel a papírra a kérdésedet. A tálkába rakj egy kis galagonyát, szemvidítófüvet és ánizs. Füstölj velük, ahogy a tömjénnel is. Lélegezz belőlük mélyeket.

Állj meg a körben a háromszög csúcsával szemben. Lélegezz mélyeket, tisztítsd ki az elmédet, koncentrálj a kérdésedre. Mikor úgy érzed eljött az idő, tárd ki karjaidat az ég felé és mond hangosan az igét: „Ezennel a tiszta nyári égbolt megnyílik előttem, hogy a csillagok jövendölhessenek nekem. Az univerzum szelein küldjétek el nekem égi kinyilatkoztatásotokat, s legyen szemem és fülem ahhoz, hogy a válaszotok eljusson hozzám."

Ekkor olvasd fel azt, ami a cetliden áll majd égesd el. Emeld a magad a füstölő tálkát és mond: „Mutassátok meg a hatalmatokat ragyogó istenek, vezessétek utamat a jóslatomhoz, vagy mutassátok meg álmomban próféciátokat. Ma éjjel vagy holnap reggel, de megtudom, mit akarok!"

Éjszaka álmodban megláthatod a választ vagy másnap valakin keresztül közvetíthetik az égiek a neked szánt jóslatot, illetve a választ a kérdésedre.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL