Napi horoszkóp - 2017-06-06

Kos

Kedves Kos! Nehezen igazodsz el munkahelyed kissé zavaros hierarchiájában. Mivel képtelen vagy nyomon követni az állandó személyi változásokat, előfordulhat, hogy rossz lóra teszel. Ezzel veszélybe sodorhatod saját pozíciódat. Vagy éppen ellenkezőleg, olyan mértékben megerősíted, hogy az már neked is kellemetlen.

Bika

Kedves Bika! Ma nem bizonytalan vagy, hanem magabiztos. Amit megcsináltál, azt megcsináltad, mégpedig alaposan, ötletesen, takarosan. Bármibe kezdj is, bármilyen feladatot kell is végrehajtanod, most mindennel könnyűszerrel megbirkózol. Munkakedvednél, munkabírásodnál talán csak az étvágyad nagyobb. Álmod is derűs.

Ikrek

Kedves Ikrek! Úgy látszik, hogy a nyugtalanság hosszabb időre társadul szegődik, és még akkor is veled tart, amikor már legszívesebben megszabadulnál tőle, tán a pokolba kívánnád. Keresel valamit, amiről nem tudod pontosan, hogy micsoda, valakit, akiről elképzelésed sincs, milyen lehet. Határozatlanság vesz körül.

Rák

Kedves Rák! E nap fordulópont is lehetne, de ez most nem foglalkoztat. Nagy terveket szősz barátaiddal, világmegváltásod határtalan. Legalábbis, egy-két napig, amíg le nem csillapodsz. Az is valami, hogy ennyire lekötnek e vágyak, és képes vagy még bízni önmagadban. Mást nem tehetsz, hisz csak egyedül boldogulhatsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Képzeld el, hogy titokban felveszik egész napodat, és később levetítik neked. Csupán szokványos teendőidet intézed, semmi különös nem történik. Valószínű mégis, hogy porig lennél sújtva attól, amit látsz. Próbáld magad elképzelni kívülről, mintha filmen néznéd mozdulataidat. Igen tanulságos lehet.

Szűz

Kedves Szűz! Ma az sem baj, ha ott hagysz mindent, és egyenest rohansz szerelmedhez, hogy vele tölthesd e remek napot. Tedd azt, amit szíved diktál. De azért add meg a módját, figyelj a külsőségekre is. Ez ugyan nem kifejezetten Szűz-vonás, de jó, ha néha gyakorolod. Meglátod, milyen fontos kelléke ez a hódításnak.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem érdemes minden apróságon fennakadni, és mindenből ügyet csinálni. Mérleg létedre nem vagy képes mérlegelni? Ami fölött el lehet siklani, azt észre se vedd. Nem foglalkozhatsz embertársaid minden gondjával-bajával. Örülsz, ha a munkádra jut időd, és úgy érsz haza, hogy fáradtan zuhansz be az ágyba.

Skorpió

Kedves Skorpió! A tökéletesség csak az istenek sajátja, és nem az emberé – sőt, még a tiéd sem. Bármilyen fájdalmas is, be kell vallanod, hogy most te vagy a hibás, és nem más ügyetlenségén csúszott el ez az ügy. Ne keress hát apró hibákat másokban, ha nagyot tévedtél. Hidd el, a konzekvenciák levonása sohasem késő.

Nyilas

Kedves Nyilas! Munkád, beosztásod révén, fontos ebéden, fogadáson veszel részt. Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik az általad oly régen vágyott világ, társaság felé nyithatják meg az utat. Ha nem vágsz fel, és másokat is hagysz szóhoz jutni, a legjobb formádat hozhatod. Légy figyelmes, ne ess át a ló túloldalára.

Bak

Kedves Bak! Könnyelmű és gondtalan vagy. Csak úszd meg nagyobb veszteségek nélkül! Postai úton hírt kapsz egy látogató érkezéséről, ami nem tölt el jó érzésekkel. Sejtésed sajnos be is fog igazolódni. Erőszakos, követelődző, és mit sem törődik behatárolt időddel. Önzősége valószínűleg kihoz a sodrodból. Csigavér!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Most nem vagy kimondottan szerencsés, ezért üdvös volna, ha vigyáznál magadra. Főként a közlekedésben! Ha autóval közlekedsz, vezess nagyon óvatosan, ha gyalogos vagy, vigyázz a mozgólépcsőn, és feltétlenül a zebrán kelj át a túloldalra! Ha mindezt betartod, akkor sincs kizárva, egy kisebb baleset.

Halak

Kedves Halak! Be nem avatkozási politikádat siker koronázza. Amíg az energiák jó része többnyire meddő vitákban fecsérlődik el, addig te szép eredményeket mutathatsz fel. Már ha volna kinek, mivel tevékenységed mindeddig csak kedvezőtlen reakciókat váltott ki. Sokan azzal vádolnak, hogy saját pecsenyédet sütögeted.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL