LELKIPATIKA

6 módszer, ami szükséges ahhoz, hogy visszaemlékezz a korábbi életedre

Szerző:
Szabó Anna
Ha létezik olyan, hogy reinkarnáció, akkor miért nem emlékszel a korábbi életedre? Hiszen sokszor még arra sem emlékszel, hogy mi történt tavaly ilyenkor. A feledékenység egyfajta kozmikus kegyelem, hiszen nem lennél képes feldolgozni egyszerre az összes előző életedből származó emléket, örömöt, fájdalmat, kétséget, információt stb.

Hogyan lehetnél valaha is termelékeny, boldog és elégedett az itt és most pillanatában, ha folyamatosan az előző életedben történtek nyomasztanának? Éppen ezért, a saját védelmed érdekében ezekre alapesetben nem is emlékszel. Például irracionálisan félsz a pókoktól, vagy azonnal ellenszenvet érzel egy munkatársad iránt, netán éppen rejtélyes módon vonzódsz az indián kultúrához? Ki tudja, hogy ezek milyen emlékekből fakadnak. Ha érdekel, hogy mindez, hogyan kezdődött, akkor fejtsd meg a korábbi életed rejtélyét. Íme, néhány dolog, amit tehetsz:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL