KÖZÉRZET

Volt már olyan, hogy a szíved kihagyott egy dobbanást? - Ha igen, tudd meg mit jelent!

Szerző:
Szabó Anna
Miért hagy ki a szíved egy dobbanást, talán a szerelem érintett meg, ahogyan Diana Ross énekli? A legtöbb esetben, egy dobbanás kimaradása nem ad okot aggodalomra, ám néha a szívdobogás pillanatnyi kihagyása bajt is jelezhet.

Bár a bevezető kicsit viccesen hangzott, a szív problémái azonban nem mindig viccesek. Az alábbi jelek ugyanis akár súlyos szívbetegsége is utalhatnak: légszomj, erős mellkasi fájdalom, erős izzadás és szédülés, gyengeség. Ezek orvosi vészhelyzetek, ezért érdemes ilyenkor értesíteni a mentőket.

Tehát miről is van szó…

Amit tapasztalsz, az egy furcsa érzés, amikor a szív esetében úgymond kimarad egy dobbanás, a szív ritmusának zavara következik be. Amikor először tapasztalod, egy kicsit zavaró - mi volt ez, még fiatal vagyok, kérdezed magadtól. Amit az imént tapasztaltál, az egy úgynevezett korai dobbanás, egy extra dobbanás, tulajdonképpen egy dupla dobbanás.

A korai kamrai összehúzódás fiziológiai mechanizmusa

A korai kamrai összehúzódások, extra esetek, ami nem más, mint szívritmuszavar. Ilyenkor a szív és a kamrák közötti véráramlás nincs zavartalanul biztosítva. Ezek az extra dobbanások megzavarják a rendszeres szívritmust, néha úgy érzed, hogy kimarad egy dobbanás, máskor pedig bedobog a szíved. Vannak azonban olyan rossz szokások, amelyek még hozzá is járulnak ehhez, azaz korai kamrai összehúzódásokat eredményeznek:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL