ANGYALISKOLA

Találj rá az igazi hivatásodra

Szerző:
Szabó Anna
A boldogság egyik fontos pillére, hogy olyan munkát végezz, mely örömet okoz a számodra. Életünk legnagyobb részét munkával töltjük, nem lenne jó élvezni? Ebben a folyamatban most a föld angyalai lesznek segítségedre.

A Föld létünk szent alapja, mely életben tart bennünket. A föld angyalai az állandóság oszlopai, a jólét angyalai. Azért vannak itt, hogy rájuk támaszkodhassunk, amikor erőre és kitartásra van szükségünk. Elsősorban a bolygó túlélésével és az emberek megvilágosodásával foglalkoznak. Kedves és türelmes angyalok, akik az anyagi biztonság megteremtésében és a megfelelő hivatás kiválasztásában is segítségedre lehetnek.


Mire vágysz?


TESZT

Töltsd ki, és teszteld tudásodat! Máris megtudod, kérheted-e az angyalok segítségét!

Ha nem vagy elégedett a munkáddal, akkor nincs az a pénz, ami boldoggá tudna tenni téged. A föld angyalai szerint az a legjobb, ha élvezed, amit csinálsz, eleget keresel vele ahhoz, hogy kielégítsd a szükségleteidet, és ezen felül, marad némi pénzed a kedvteléseidre. Nem arra bíztatnak, hogy sok pénzt keress, hanem arra, hogy megleld az örömet a mindennapos tevékenységben. Ezáltal sokkal gazdagabbá válhatsz lelkileg. Amikor azt keresed, milyen hivatással lennél elégedett, meg kell válaszolni néhány nehéz kérdést. E nélkül nem juthatsz messzire a karriermágiában sem. Vonulj félre, és kicsit mélyedj magadba. Tedd fel a kérdést, hogy milyen munka passzolna leginkább személyiségedhez. Vedd sorra a különféle hivatásokat és gondolkozz el rajta, hogy mi tetszik benne, és mi nem. Tegyél most félre minden félelmet és aggályt, most csak a válaszokat keresd. Képzeld el, hogy egy tökéletes világban élsz, és minden, amit akarsz elérhető számodra. Ezt tartsd észben, és most válassz szabadon.

Térképezd fel az odavezető utat


Ha meg van képzeletbeli hivatásod, akkor kezdj el munkálkodni irányában, mind a mágia, mind világi értelemben. Írd fel egy kis kártyára a választott hivatást és tedd olyan feltűnő helyre, ahol szem előtt van, majd kezd el kideríteni, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy elérd a hivatást, amit szeretnél. Milyen iskolára, netán tanfolyamra van szükség hozzá, mennyibe kerül, stb. Ne mondogasd magadnak, hogy úgysem vesznek fel, vagy, hogy nincs rá pénzed. Ezzel komoly akadályokat gördítesz a megvalósulás útjába. Tegyél félre minden kételyt. Keress olyan embereket, aki az általad választott szakterületen dolgoznak és faggasd ki őket a munkájukról. Kérd meg őket, hogy meséljenek a munkájukról, és hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak. Érdekes és hasznos információkhoz fogsz jutni.


Segíthet a folyamatábra


Rajzolj folyamatábrát, megjelölve karriered menetének logikus lépéseit. Olyanokat, mint: jelentkezni kell a főiskolára, sikeres felvételi vizsgát kell tenni, elő kell teremteni a tandíjat, és így tovább. Minden rubrika mellé írd oda annak az angyalnak a nevét, akitől segítséget szeretnél kérni ahhoz, hogy megvalósuljon az adott cél. Válassz olyan angyalokat, akiknek a tulajdonságai passzolnak a témakörhöz. Például, ha orvosi pályát választottál, akkor Rafael, vagy a gyógyító angyalok segíthetnek. Ha nem akarsz egy bizonyos angyal nevével dolgozni, akkor írd csak oda, hogy föld angyalok. Ők minden olyan tevékenységet támogatnak, mely a jólétedhez kapcsolódik. Minden alkalommal, mikor végzel egy rubrikával, lepd meg magad valami különlegességgel. A jutalomnak nem kell nagynak lennie, csupán jelképezzék számodra az elért eredményt. Ha megtanulod a nagy célokat kisebb részekre felosztani, akkor könnyebben elérhetővé válnak.


Karriermágia


Meditációval és megjelenítő technikával irányítsd magad felé a célodat. Lásd magad ügyvédnek, ahogy épp egy ügyön dolgozol, vagy ügyfelekkel tárgyalsz. Ezt minden nap gyakorold. A folyamatábra minden lépését játszd le a képzeletedben. Érezd, ahogy élvezed a tanulást, az új vállalkozás izgalmát. Az is segíthet, ha kivágod egy olyan személynek a képét, aki azon a területen dolgozik, melyre vágysz. Akár az Interneten is kutakodhatsz. De még jobb, ha te magad annak öltözöl, ami szeretnél lenni, majd készíttetsz magadról egy felvételt ebben az öltözetben. Írj össze minden részletet, ami a vágyott munkáddal kapcsolatos. Fizetés, munkaidő, munkakörülmények, közlekedés, stb. Helyezd ezt a listát és a képet az angyaloltárra, és kérd az angyalok segítségét. Mondd el, hogy milyen állás elérése érdekében dolgozol, és kérj segítséget ennek a célnak a megvalósításához.


A cél előtt


Ha eljött az ideje annak, hogy állásokra jelentkezz, készíts egy profi önéletrajzot és tedd az angyaloltárra. Kérd a föld angyalokat, hogy hozzák el neked a megfelelő állást. Már ezen a napon kezdj el állást keresni, és küldd el az önéletrajzodat a kiválasztott cégeknek. Minden egyes álláskereséssel töltött nap végén, menj az oltárhoz további segítséget kérni. Ne légy türelmetlen, a megfelelő munka már elindult feléd. Bízz benne, hogy a számodra kedvező állás hamarosan az utadba kerül.


Az állásinterjúk előtt, az őrangyalodat is segítségül hívhatod. Állj meg az épület előtt, és kérd a segítségét az interjúért. Ha ez a te helyed, akkor biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő válaszokat fogod adni, és téged választanak. Ha nem sikerül, akkor pedig folytasd tovább a keresést és a karriermágiát. A siker kulcsa az előítéletek felfüggesztése, az elérhető célokat tartalmazó terv és az angyalokba vetett hit.

Sok sikert hozzá!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL