LELKIPATIKA

Vágyvarázslás Hawaiiból

Szerző:
Szabó Anna
Hawaii sok titkot rejt. Sokan csak a virágkoszorús őslakosairól hallottak, azonban a bennszülött törzseknek van egy különös hitrendszere is, melyet sokáig elzártak a külvilág elől. Most megtudhatod, hogyan válthatod valóra a vágyaidat a Huna szertartás segítségével.

Huna, titkot jelent hawaii nyelven. Ez a vallás és hitrendszer ejtette rabul Cook kapitányt is, amikor 1778-ban felfedezte a Hawaii-szigeteket. A helyiek meglehetősen zárkózottan kezelték tudásukat, és nem árulták el, hogyan működik az az erő, mely képes a vágyaikat valóra váltani. Több mint egy évszázaddal később Max Freedom Long tanár nagy szabású kutatásba fogott, hogy megfejtse a huna titkát. Rájött arra, hogy a tudat, az erő és valamiféle éteri jelenség egységén alapszik a huna. A hitrendszer szerint ugyanis három részre tagolódik minden ember énje: Alsó, Középső és Felső részre, melyek egymásból táplálkoznak, egymást építik. Ezt a hawaiiak manának hívják, és többnyire egyszerűen a levegőben testesül meg.

Az Alsó Én a tudatalattinknak felel meg, itt összpontosulnak az érzelmek. A Középső Én a gondolatokért felel, és az agy bal féltekéjéhez kapcsolódik. Az emocionális alsó Énünk tehát a tudatos Középső Éntől kapja az instrukciókat. A Felső Én egy olyan kollektív tudat része, mely kapcsolatban áll az összes többi ember Felső Énjével. A Felső Én a tudatfeletti, az agy jobb oldalához tartozik, és úgy kell elképzelni, mint egy nagy energiagömböt a fejünk felett.

 

Hogyan működik

A huna szertartás alapja az erős koncentráció és a kívánság képzeletbeli megjelenítése. Fontos, hogy lásd tisztán, amit kérsz. Fontos az is, hogy a kérésnek és kíváncsiságnak szorosan kötődnie kell egy célhoz. Ha például pénzt szeretnél, azt is pontosan tudnod kell, mit akarsz belőle megvalósítani.
Ha társra vágysz, akkor gondolj azokra a tulajdonságokra, amelyekkel szeretnéd, hogy rendelkezzen leendő lovagod. Amennyiben egy jobb munkahely a vágyad tárgya, akkor arra koncentrálj, amivel foglalkozni akarsz a későbbiekben. Egy bizonyos tárgy, például autó utáni sóvárgás esetén pedig magát a tárgyat kell megjelenítened a képzeletedben, minden fizikai tulajdonságával együtt. Bármire vágysz, képzeld el minden apró részletét és a körülményeket is. A szertartáshoz nagyon fontos a zavartalan környezet, ezért gondoskodj róla, hogy az alatt az idő alatt, amíg zajlik, ne vonja el semmi a figyelmedet. És ne mondd el senkinek, amit kívántál.

A szertartás menete

A huna varázslat lényege, hogy a gondolati sík erőteljes üzenetei tettekben nyilvánuljanak meg. Vagyis megvalósuljon az, amit gondolsz.

1. Ülj le egy kényelmes székre, vagy feküdj le a kedvenc díványodra, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad. Kapcsold ki a külvilágot, ne figyelj semmilyen külső zajra, csillapítsd le a gondolataidat. Képzeld el, hogy a vágyad, már teljesült, és hagyd, hogy eltöltsön az a kellemes érzés, ami a beteljesülés hatására szabadul fel benned.

2. Ha kellően ellazultál, kelj fel, és állj egy nyitott ablakhoz közel, hogy áramolhasson feléd a levegő. Ez az éltető energia a három Éned kapcsolódásához. Kényelmesen állj, kis terpeszben, laza testtel. Figyelj a légzésedre, és gondolj arra, hogy minden egyes lélegzetvétellel erőt nyersz. Ez az energia táplálja a három énedet, amely közvetíti és valóra váltja a kívánságodat.

3. Most képzeld el, ahogy az energia átáramlik a testeden, mint egy nagy fénycsóva a hasadtól felfelé, és amint kijut a testedből, egy hatalmas áttetsző energiagömb képződik a fejed felett. Ez a gömb lesz vágyaid kivetítője, akár egy mozivászon. Itt jelenik meg az üzenet a Felső Énednek.

4. Képzeld bele ebbe a gömbbe a kívánságodat, a kép legyen minél tisztább és részletesebb. Ha egy saját otthont szeretnél, lásd lelki szemeiddel a szobákat, a falak színét, a bútorokat, a környéket, ahol elhelyezkedik, az ajtókat és ablakokat. Mindent, ami látható benne vagy körülötte.

5. Mondd ki jól hallhatóan, amit szeretnél. Az agy ugyanis jelen időben értelmez mindent, így a szavak bevésődnek. A hangos szavakkal tulajdonképpen rögzíted a tudatodban a kívánságod megtestesülését, amit gondolatban már lejátszottál.

6. Ezután gondolj olyan álmaidra, amelyek már korábban beteljesültek, és éld újra a megszerzésük során érzett örömöt és elégedettséget. A lényeg, hogy engedd szabadon az emlékeiddel együtt az érzéseidet is, hogy bevonzhassa az egyik a másikat, és felerősítse a hatást. Így az érzelmes Alsó Éned azt fogja tenni, amit a tudatos Középső Éned parancsol neki.

7. Hagyd újra ellazulni a testedet, engedd, hogy gondolataid visszatérjenek a hétköznapi síkra. Ne siettesd a folyamatot. Most már átadtad a Felső Énednek a kérést, aki tudja a dolgát…

 

A hit és a tettek ereje

Naponta kétszer-háromszor ismételd meg a szertartást, amíg valóra nem válik, amit kívántál. Ez a szertartás azonban nem elég. Fontos, hogy higgyél benne, és természetesen tenni is kell azért, hogy a kérésed valóra váljon. Az erős hit és a tettvágy ugyanúgy szükséges, mint a szertartás. Éppen attól hatásos ez a módszer, hogy a hiteddel együtt az álmaidért való küzdelem is felerősödik, és az optimizmusod bevonzza a kívánságodat. Ezáltal te magad is előidézheted életed piciny csodáit. Ha jobban elmélyedsz a témában, akkor észreveheted, hogy a huna ugyanazokra az elvekre és megfigyelésekre épül, mint a pszichológia, csak sokkal több egy egyszerű freudi elméletnél.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL