SZÉPSÉG

Így távolítsd el a nem kívánt szőrzetet magadról örökre - Mindössze 5 perc alatt

Szerző:
Szabó Anna
Egy bizonyos kor felett bizony nemcsak ott nőhet szőrzet, ahol megszokott, hanem éktelenkedhet például az arcon is. Nem egy nő jár rendszeresen kozmetikushoz ezzel a problémával, ahol legyantázzák a bajuszt, vagy éppen az állon virító szőrszálakat. Ez azonban csak ideig-óráig ad eredményt, ezért próbáld ki ezt a módszert, amihez mindössze 2 összetevőre lesz szükség.

 

A túlzott szőrnövekedés természetesen nemcsak az arcon jelenhet meg, hanem akár a kezeken és a lábakon is, ami persze jelentősen befolyásolja az énképet és az önbecsülést. A szőrzet túlzott növekedésének oka általában hormonális, de okozhatják bizonyos gyógyszerek, vagy akár a terhesség is. Van azonban a testszőrzet eltávolítására egy ősrégi házi gyógymód, mely amellett, hogy rendkívül hatékony, még olcsó is.

 

Hozzávalók

 


- 1 csésze babaolaj
- 1 vevőkanál jód

 

Így alkalmazd

 


Csak keverd össze a hozzávalókat, és máris megkapod a gyógyírt, amely a segítségedre lesz. Kend be ezzel a keverékkel a problémás területet, és dörzsöld 2 percig. Hagyd rajta további 5 percig, majd egy nedves ronggyal töröld le. Ismételd meg ezt a kezelést legalább egy héten keresztül, és azt fogod tapasztalni, hogy a szőrzet fokozatosan elvékonyodik, majd teljesen eltűnik.


Aki már kipróbálta ezt az otthoni kezelést, arról számolt be, hogy jóval kevesebb és gyengébb szőr nőtt vissza az adott területen. Mi több, sokan azt állítják, hogy a testszőrzet vissza sem nőtt azokon a területeken, amelyet kezeltek. Egy próbát biztosan megér, hiszen nincs veszítenivaló!

 

szépség arcbőr
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL