FOGYÓKÚRA

Így szabadulhatsz meg 3 kg-tól mindössze 7 nap alatt

Szerző:
Szabó Anna
Mi kell a fogyáshoz? Természetesen komoly elhatározás, gyors anyagcsere, illetve magas fokon égő zsír. Az elhatározásnak benned kell, hogy megszülessen, ám a gyömbér bizony rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek a fogyást elősegítik, csak nem mindegy, hogyan alkalmazod. Mutatjuk, hogyan lehetsz a legeredményesebb.

 

Amellett, hogy a gyömbér segítségével valóban megszabadulhatsz egy hét alatt 3 kg-tól, rengeteg előnyös tulajdonsággal bír az egészségedre nézve. Többek között normalizálja a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, gyorsítja az anyagcserét, és úgy működik a testben, mint egyfajta fertőtlenítő.

Ha a gyömbért összekevered egy kis citrommal, akkor egy jó erős teát kapsz, amely segíthet abban, hogy gyorsan megszabadulj a feleslegtől. Íme, így készítsd.

Hozzávalók

- 2 liter víz
- 100 g menta
- 2 citrom
- 10 gr gyömbér


Először is, aprítsd össze a mentát, amilyen apróra csak tudod, majd nyomd ki a citrom levét, és reszeld le a gyömbért. Keverd össze mindhárom összetevőt, öntsd fel a vízzel, forrald fel, majd szobahőmérsékleten hagyd kihűlni. Hagyd állni a keveréket legalább 2-3 órát, majd szűrd le, és tárold a hűtőszekrényben.


Figyelj, mert ez az ital lehet, hogy egy kicsit csípős lesz a számodra, ezért óvatosan kortyolgasd. Javasoljuk, hogy kezdd kis adagokban, mondjuk, fogyassz el minden étkezés előtt 1 dl-t belőle, és fokozatosan emeld az adagot 2 dl-ig. Idd folyamatosan egy hétig, és meg fogsz lepődni az eredményen, ha ezen idő alatt csökkented a szénhidrád bevitelt, és beiktatsz egy kis mozgást is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL