KÖZÉRZET

4 jel, ami a pajzsmirigy helytelen működésére utal - Sokan hajlamosak összekeverni az egyszerű fáradtsággal

Szerző:
Szabó Anna
A pajzsmirigy egy aprócska mirigy, amely a gége alatt található, és alapvető funkciót tölt be. Számos testi funkciója van, és különböző hormonokat termel, amelyek az anyagcsere szabályozásáért is felelősek. Sok problémának az lehet az oka, hogy a pajzsmirigy nem működik megfelelően.

 

Sajnos sokak esetében nem diagnosztizálják időben a pajzsmirigy rendellenességet, mert úgy gondolják, hogy a súlygyarapodás, a mindennapi fáradtság, az egyszerű fáradtság okozza az adott tüneteket. A gond az, hogy bizonyos tüneteket, amik a pajzsmirigy hiperaktív vagy éppen annak alulműködése miatt következnek be, hétköznapi problémaként kezelnek sokan. Például a fáradtság a hypothyreosis tünete lehet, ám ez ma nagyon gyakori tünet egyébként is. Szintén nagyon gyakori probléma a súlygyarapodás, és sokan emiatt arra gondolnak, hogy biztosan az egészségtelen táplálkozás és a testmozgás hiánya okozza. Ha ezek a tünetek önmagukban jelentkeznek, akkor nincs ok aggodalomra. Amikor azonban több tünet együttese áll fent, akkor érdemes kivizsgáltatnod magad. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL