Napi horoszkóp - 2017-05-26

Kos

Kedves Kos! Minden jó lenne, ha közérzeted nem jelezne közelgő bajt: betegséget, veszteséget, rossz híreket. Ösztöneidben megbízhatsz, de ma tényleg nem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. Ne nyiss ajtót idegennek, a táskádban ne tarts nagyobb összeget. Az is lehet, hogy veled akarják megfizettetni valaki más adósságát.

Bika

Kedves Bika! Újra meg újra átgondolod, amit tegnap mondtál kedvesednek. Megsértődött, bár nem állt szándékodban megsérteni őt. Lehet, hogy mégis bolondságot tettél, persze könnyű utólag okosnak lenni. Meg kell beszélnetek a dolgot, nyugodtan, higgadtan. Ne feledd: ma az érzelem áll a kormányrúdnál, nem a józan értelem!

Ikrek

Kedves Ikrek! Lehet, hogy tegnap mindent kiadtál magadból? Semmi sem maradt mára. Egyszerűen kiürültél, és ez nem valami jó érzés. Nincs mit tenni, még az a legjobb, ha szépen félrevonulsz, és így várod ki a szükséges feltöltekezési időt. Később úgyis nagy szükséged lesz majd kifogyhatatlan, hatalmas energiatartalékaidra.

Rák

Kedves Rák! Régen ért már igazi meglepetés. Ma lehet, hogy megtörténik. Véletlenül találkozol egy kedves ismerősöddel, aki új távlatokat nyit meg előtted. Egzotikus utazások, nagy kalandok peregnek le szemed előtt. Tervezgetsz, de valahogy semmi nem olyan nagyszerű, amikor kiderül, hogy voltaképpen mi az ára mindennek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma kicsit szétszórtabb vagy, mint máskor. Alig várod a hétvégét. Az Oroszlánt senki és semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy kitörjön ketrecéből. Se látsz, se hallasz! Azért a levest ne késsel-villával próbáld megenni, és az ajtót nyisd ki, mielőtt belépnél rajta. Ismerd fel lehetőségeid korlátait.

Szűz

Kedves Szűz! Szemmel láthatóan jó irányban haladsz. Ha így folytatod, komoly üzletasszony leszel. Ügyesen forgatod a pénzt, és a meggyőzés mesterségét is kitűnően űzöd mostanában. A nap végére kissé túlhajszoltnak érzed magad, így valószínűleg nem lesz kedved semmilyen programhoz. Néha rád fér egy csendes, nyugodt este.

Mérleg

Kedves Mérleg! Mára hatalmába kerít a bizonytalanság. Még amiről a saját szemeddel győződtél meg, abban sem hiszel igazán. Félsz a kudarctól, nem mersz semmilyen irányban sem lépni. Sajnos elképzelhető, hogy emiatt elszalasztasz egy kitűnő üzletet, ami igen kis befektetéssel, rövid idő alatt komoly hasznot hozott volna.

Skorpió

Kedves Skorpió! Álmaidat most egy időre félre kell tenned. Hiába rejtőzködik benned a lelkesedés, most egy kicsit takaréklángra kell állítanod magad. Egy kis megnyugvással, higgadtsággal ott kell folytatnod, ahol abbahagytad, és nem szabad újra fejjel menni a falnak. Az sem ártana, ha egy ideig lakatot tennél a szádra.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma uszodába, vagy strandra mész, könnyen kalandba keveredhetsz. Csak tőled függ, learatod-e sikered gyümölcsét. A szerencse pártfogásába vett, csak el kellene döntened, hogy érdekel-e és mennyire a másik, hogy kitart-e energiáidból több órára. Váratlan, de igen kellemesen végződő programra számíthatsz.

Bak

Kedves Bak! Lendülettel könnyedén átugrod az akadályokat. Inkább magánéleti, mintsem munkahelyi problémákról van szó. Jó, ha előre jegyzéket készítesz az elintézendőkről, és főleg időrendiségükről, hogy aztán könnyen be tudd járni a terepet. Testi és lelki erőfeszítéseket takarítasz meg, ha megfogadod ezt a tanácsot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Világfájdalmas, sötét hangulatban vagy. Ne keresd örökké magadban a hibát! Néha tényleg a „dolgok” alakulnak úgy, hogy minden ellened szegül, hogy minden másként történik, mint ahogy szeretted volna. Mindez igaz, de nem vonatkozik magánéletedre. Ott valóban az őszinte szó az egyetlen forgatható fegyver.

Halak

Kedves Halak! Most, hogy nyakig vagy a munkában, elégedetten állapítod meg, milyen jó, hogy végre rászántad magad e feladatra. Ideje volt már elvégezni halastavad nagytakarítását. Nem is álmodtad volna, hogy ilyen mennyiségű kacat gyűlik össze egy év alatt. Mennyivel kényelmesebben élhetsz, hogy mindettől megszabadultál.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL