MÁGIA

Az istenek kegyeltje szertartás - Légy az istenek kegyeltje, hogy ők mindent megadhassanak neked!

Szerző:
Szabó Anna
Bármire is vágysz, ők megadják neked. A szerelmet, a pénzt, a munkát, a lehetőséget, a gyermeket, a szuper képességeket. Csak kérned kell. Azután, hogy már a kegyeltjük lettél! Végezd el az istenek kegyeltje szertartást és megnyílik előtted minden jó forrása!

 

Ha az istenek támogatását és szeretetét élvezed, akármi a tiéd lehet. Az új szerelem, a régi megerősödése, egy gyermek vagy talán fényes karrier. Ha nem is egyik napról a másikra és nem is olyan csodás módon, mint a filmekben, de az istenek kegyeltje szertartás elvégzése után rövidesen a tied lesz! Természetesen nagy általánosságban is lehetsz az vagy válaszhatsz magadnak egy szimpatikus isteni panteont is.

Kellékek

22 fehér gyertya

Szentelt olaj

Szentelt rózsavíz

Fehér liliomok

Szantál füstölő

Ajándék az isteneknek

A varázslat menete

Teliholdas éjszakán végy rituális fürdőt. Utána vegyél magadra fehér öltözetet. Majd gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat az oltárodon. Tedd oda a liliomokat is. Koncentrálj kicsit, nyugtasd meg az elmédet, ürítsd ki és mikor készen állsz, mosd meg a kezeidet a rózsavízben e szavakkal: „Hatalmas istenek, itt állok előttetek tisztán és megújultan, mint egy szűz leány. Készen állok avatásomra, megértem, hogy öreg lélek legyek és hogy a szívetekbe férkőzhessek.”

Töröld meg a kezeidet, majd fog a szentelt olajat és rajzolj egy harmadik szemet a homlokodra a tenyereidre pedig az Aum jelet e szavakkal: „Most már magamon viselem a jelet, nyissátok meg előttem szívetek kapuját, hadd vegyem magamhoz az isteni az áldást. Tetteimmel majd rájuk szolgálok és mindig visszafizetem adósságom.”

Végül tedd az istenek ajándékát e szavakkal az oltárra: „Vegyétek szerény ajándékomat, hálám jeléül, amiért saját lányotokként tekintetek rám. Tudom, nem vagyok tökéletes, de végig azon leszek, hogy így legyen és rászolgáljak az isteni áldásotokra!”

Ha esetleg van bármi, aminek megvalósulását szeretnéd kicsit gyorsítani, azt most saját szavaiddal fogalmazd meg.

Lényegében kész is a szertartás. De az istenekkel való jó kapcsolat érdekében, igyekezz minél többször jót cselekedni, időnként megajándékozni őket és imádkozz hozzájuk bátran!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL