MÁGIA

Varázs szertartás az életcélért

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat igazából akkor fejti ki hatását, ha három hónapon keresztül megismétled néhányszor. Végezd bármelyik éjjel, amikor telihold van. Gondoskodj róla, hogy a szoba kellemes meleg legyen, és senki se zavarhasson meg.

Kellékek

- 1 gyertya – a kedvenc színedben
- néhány üres papírlap
- toll, vagy filctoll
- faszén,
- néhány gyógynövény – lehetnek a kedvenceid
- tömjén,
- tűzálló tál,
- kényelmes köntös,
- cd a kedvenc zenéddel.


Koncentráció


Kapcsolj le minden lámpát, tedd be a kedvenc zeneszámodat, gyújtsd meg a gyertyát és lazulj el. Végy néhány mély lélegzetet. Ülj le a padlóra, és tedd magad mellé a gyógynövényeket, a faszenet, a papírt és a tollakat. Lehetőleg fordulj a Hold felé.

Kérd meg az Égieket, hogy forduljanak feléd ezen az éjjelen, és legyenek segítségedre abban, hogy megtudd, amit tudnod kell. Nézz mélyen a gyertya lángjába, hallgasd a zenét, és próbálj meg befelé fordulni, tehát a bensődre figyelni. Mivel olyan zenét választottál, amelyet szeretsz, a szívedre hallgattál. Ez a választás tehát csak rád jellemző. Engedd, hogy a zene magával ragadjon: mozogj, ringatózz, tedd azt, amit jól esik.

Amikor teljesen ellazultnak érzed magad, vedd le a köntöst. Alaposan jegyezd meg a mostani gondolataidat. Ha pozitívak, tárold el, ha negatívak, dönts úgy, hogy félreteszed egy későbbi időpontra. ű


A szertartás

Helyezd a gyógynövényeket, a faszenet és a tömjént a tűzálló tálra, gyújtsd meg, és gondoskodj arról, hogy egy kis füst keletkezzen. Mélyen lélegezd be a növények és a tömjén illatát, érezd, hogy még több erőt szívsz magadba a földből, a Holdból és az égből. Miközben beszívod az illatokat, emlékezz vissza életed olyan szakaszaira, amikor nagyon boldog voltál attól, hogy a saját életedet élhetted. Ne ítélkezz, ne kapkodj, hagyd a képeket előbukkanni. Jönnek akkor is, ha nem akarod, majd meglátod. Közben hangosan kántáld az alábbi varázsigét, legalább háromszor egymás után:


„Engedjétek, hogy tudjam, amit már úgyis tudok!
Engedjétek, hogy lássam, amit nem látok!”


Ha ezzel meg vagy, akkor a domináns kezeddel (amelyiket íráshoz használod) jegyezd fel az átélteket, de még mindig maradj abban a pozícióban. Írd le, mit éreztél, mit láttál, mit hallottál. Majd hangosan tedd fel magadnak a kérdést: Mi az életcélom?

Fogj egy tollat a másik kezedbe is, és ha úgy érzed, hogy a kezed meg akar mozdulni, akkor hagyd, had írjon, had válaszoljon a kérdésedre. Ne próbáld irányítani – csak írj, vagy rajzolj egészen addig, amíg a kezed így cselekszik.
Van tehát egy lapod, amely telis tele van az életcélodhoz vezető figurákkal, rajzokkal, írásokkal. Ezek mind, mind olyan nyomravezető jelek, amelyekre szükséged van. Az ne szegje kedvedet, ha először olyan jeleket vélsz felfedezni, amelyekről magad sem tudod, mit jelentenek. Hidd el, a kellő pillanatban fogod tudni értelmezni őket. Ezek az üzenetek ugyanis egyenesen a tudatalattidból érkeznek, így egyszer biztosan meg tudod fejteni.


A szertartás befejezése


Oltsd el a gyertyát, és semmisíts meg minden megmaradt tárgyat: faszenet, gyógynövényt, tömjént – ami nem égett el. Fontos, hogy minden ilyenkor készült feljegyzésedet lásd el dátummal, hogy később is nyomon tudd követni magad.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL