Napi horoszkóp - 2017-05-21

Kos

Kedves Kos! Mi jöhetne közbe, ha mindent alaposan megszerveztél, előkészítettél? A jelek szerint semmi. Legfeljebb olyan hírek, melyek tanulmányokkal, vagy munkavégzéssel kapcsolatosak. Ezek is inkább reményekre, mintsem elkeseredésre adnak alkalmat. Nagyjából semmi akadálya annak, hogy kellemesen töltsd a vasárnapot.

Bika

Kedves Bika! Egész nap szeretteiddel lennél, egy percre ott nem hagynád őket a világ minden kincséért sem. Szeretetet adsz, szeretetet kapsz. A béke nyugodt érzése tölti el minden porcikádat. Ne röstelld megvallani: boldognak érzed magad! Milyen kár, hogy nem lehet minden nap ilyen, hogy kezdődnek a szürke hétköznapok.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nem akaródzik ma kikelni az ágyból, nincs kedved tudomást venni arról, hogy kint hétágra süt a nap. Ha nem, hát nem, semmiképpen se erőltesd, mert abból jó sohasem származik. Délutánra némi erő költözik majd beléd, ami legfeljebb arra elég, hogy egy rövid sétát tegyél a környéken. Nem gond, ez is valami.

Rák

Kedves Rák! Hasznos volt, hogy tegnap este kicsit kibeszélted magad. Végre megkönnyebbültél. Egyre inkább rájössz, mennyivel egyszerűbb őszintének lenni. Nem a gyengeség jele, ha bevalljuk, hogy tévedtünk, hogy rosszul cselekedtünk. Éppen ellenkezőleg: a gyáva ember futamodik meg problémáid elől. Ez volt az első lépés.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kitisztult az ég az Oroszlán felett. Vesd magad hanyatt a fűben, és miközben a felhők járását figyeled, engedj szabad folyást gondolataidnak. Boldognak és könnyűnek érzed magad. Este kellemes időtöltésnek bizonyulhat a csillagok vizsgálata, ha fogékony partnerre találsz. Kettesben is lehet álmodozni.

Szűz

Kedves Szűz! Rosszul kezdődik a nap, leszavazzák terveidet. Végül is ez még nem akkora tragédia. Ha meg is hajtod fejedet a többség akarata előtt, magadban dühöngsz. Mivel az idő is elromlik, és elmossa a szabadba tervezett programokat, rákezdesz az „ugye, megmondtam” című műsorra. Miért kell a kákán is csomót keresni?

Mérleg

Kedves Mérleg! Készülj fel valamiféle lelki stresszre, bár lehet, hogy ez nem negatív előjelű lesz. Nemcsak csodálatos élményt, de megnyugvást is jelenthet, ha ezt a napot merengéssel töltöd. Nem fogsz barátok, vagy ismerősök közé vágyni, legszívesebben saját szobádban elmélkednél egy kicsit. Dolgozd fel élményeidet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem kellene egész nap csak Rá várnod! A telefon akkor is megszólalhat, ha nem meredsz rá igézően, a csengő akkor is jelzi érkeztét, ha nem állsz az ajtóban, várva lépteinek koppanását. Öltöztesd fel szívedet valami színesbe, hiszen fontos döntések előtt állsz. És semmiképpen se hamarkodd el a választ!

Nyilas

Kedves Nyilas! A nap a „kárpótlás” jegyében telik. Mindenkivel elragadóan figyelmes, szeretetreméltó vagy. Buzognak benned a családi érzések, igyekszel környezetedet kárpótolni az elmúlt napok ridegségéért. Ezt egy közös kirándulás keretében teheted meg leginkább. Az együtt töltött órák testileg-lelkileg felüdítenek.

Bak

Kedves Bak! Jó lenne egy Bikával, vagy egy Szűzzel programot tervezni, akik szeretettel vigyázzák minden lépésedet. Ugyanis a szó szoros értelmében könnyen félreléphetsz. Ha valamire ma különösen ügyelned kell, az egészségi állapotod. Semmi más feladatod nincs, minthogy élj a lehetőségekkel. Ez nem nagy dolog, ugye?

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Legszívesebben visítoznál, toporzékolnál. Udvariasan viselkedni azonban semmivel sem megerőltetőbb, mint egy esetleges veszekedés után magyarázkodni. A vihar elmúltával, kedveseddel jót kacagsz a történteken. Az egymásra találás örömében az is mindegy, kinek a rokonai intézték az orvtámadást ellenetek.

Halak

Kedves Halak! Bizonyára a hétvégének is része van abban, hogy hangulatod jóra fordul. Nem mintha sok időt szentelnél az okok kiderítésére… Felszabadultan örülsz, hogy túl vagy a rossz napokon, és inkább a jövőre gondolsz, mint a múltra. Aminek meg kellett történnie, megtörtént, a rossz emlékeket pedig az idő elmossa.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL