MÁGIA

Van-e még dolgunk együtt varázs - Tudd meg, hogy karmikusan van-e dolgotok egymással!

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor nem is az jelent nehézséget, hogy felismerjük a karmikus kapcsolatainkat, mert ott a megérzés, csak aztán azt nem tudjuk szinte soha eldönteni, hogy van-e még dolgunk az illetővel! A Van-e még dolgunk együtt varázs segít abban, hogy megtudd, karmikusan van-e dolgotok egymással! Egyszerű és bizonyosságot nyújtó varázs!

Kételkedsz egy kapcsolatodban? Nem tudod igazán eldönteni, hogy az karmikus-e és hogy egyáltalán van-e még dolgod az illetővel? Akár szerelmi, baráti, vagy szívességalapú kapcsolat? Végezd el a Van-e még dolgunk együtt varázslatot, amiből jó esetben egyértelműen ki fog derülni számodra a válasz!

Kellékek

11 fehér gyertya

Kép az illetőről és rólad (nem kell közösnek lennie) vagy a neveitek egy cetlin

Ha van bármi személyes az illetőtől, a hajszála vagy aláírása, illetve tőled is szükség lesz rá

Vörös fonal

Zsálya

Kis darab hegyi kristály

Szantál füstölő

Kis üveg víz

Fémtál

A varázslat menete

Gyújtsd meg a köralakba helyezett 11 fehér színű gyertyát és a füstölőt. Tedd középre a fémtálat és szórd bele a zsályát. Ha vannak hajszálak, körömdarabok, bármi személyes és éghető, tedd azt is a tálba. Majd a képeket, avagy névvel ellátott cetliket és aláírásokat tekerd össze és kösd át egy vörös fonallal.

Ezt követően kezd meg a koncentrációt, fókuszálj a kérdésedre. Vizualizáld az illetőt, akivel való kapcsolatodra kíváncsi vagy. Utána vedd kezedbe az összetekercselt papírokat és mond az igét: „Szólítom a Karma Urát, a minden tudás szellemét, hogy válaszoljon nekem: Van-e még dolgozom X-el(itt mond az illető nevét)? Akár igen, akár nem legyen a válasz, küld el nekem holnap tisztán és érthetően. Nyisd meg előttem a karma kapuit, fedd fel nekem a kapcsolat igazát és mond a szemembe, van-e még dolgozom ezzel az emberrel!"

Égesd el a kis köteget a tálban. Utána nincs más dolgod, mint egy kis üvegbe szórnod, belrakni a kis hegyi kristály darabot és felöntened vízzel és magad mellé tenni éjszakára, ugyanis nincs kizárva, hogy már éjszaka, esetleg éjszaka, álmodban megérkezik a válasz.

Ha nem így lenne, másnap reggel rázd fel az üveget és mond, hogy: „Felragyogott a válasz napja." Vidd magaddal a kis üveget és figyelj a környezetedre. A legváratlanabb módon hallhatod, láthatod meg a választ, de elhiheted, olyan egyértelmű lesz, hogy nem fogsz kételkedni benne. Ügyelj arra, hogy bármi is legyen, ne próbáld megváltoztatni, ne keress kifogásokat.

Este pedig ontsd ki lehetőleg a szabadban a földre az üveg tartalmát e szavakkal: „Köszönöm Karma Ura, hogy megtiszteltél válaszoddal."

A kis hegyi kristályt ne vedd vissza, az a Karma Urának ajándéka a gyors segítségért.

varázslat mágia lelki társ
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL