Napi horoszkóp - 2017-05-18

Kos

Kedves Kos! Cselhez folyamodsz: bajokat találsz ki, vagy felnagyítod a meglévőket, hogy ezzel is magadra tereld a figyelmet. Egy kicsit ráijesztesz környezetedre, hogy vegyék észre, fordítsanak több gondot rád. A sajnáltatás veszélye, hogy amikor igazán szükséged lenne segítségre, akkor is azt hiszik majd, hogy túlzol.

Bika

Kedves Bika! Úgy érzed, elviselhetetlen, hogy szokványos, mindennapi feladatokkal kell pepecselned ezen a napon. Nincs hozzá türelmed, kapkodsz, amitől csak még tovább tart minden. Társaságba mennél, barátok közé, vagy bárhová, ahol történik valami, ahol élet van, mozgás, elevenség. Úgy érzed, szükséged van a pezsgésre.

Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan hévvel veted bele magad a munkába, hogy a saját magad szabta iram általános elképedést vált ki környezetedben. Természetesen nem képesek követni, de talán nem is akarnak. Valószínűleg nekik van igazuk. Többet ér az egyenletes ritmusú tevékenység, mint a hirtelen fellángolásokkal tarkított kapkodás.

Rák

Kedves Rák! Hangulatod, mint a szinuszgörbe: egyszer fent, egyszer lent. Ma jóval idegesebb vagy, mint azt a helyzet indokolná. Mire fel ez a nagy lobbanékonyság? Nem tanultál még belőle, hogy helyesebben teszed, ha néha visszafogod magad? A gond az, hogy könnyen felzaklatod magad, és az idegeskedés a gyomrodra mehet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Már igazán megszokhattad volna, hogy gáncsoskodnak veled, sokak szemében szálka az Oroszlán néha önteltnek tűnő fellépése, túl gyors előrejutása. Légy megértő, hiszen akik hátulról támadnak, gyengeségükben teszik. Te azonban szemtől szembe is vállalod a harcot, mert erős vagy. Ez egyáltalán nem baj.

Szűz

Kedves Szűz! Megrendülhet az egészségi állapotod. Lehet, hogy az állandó stresszhelyzetnek köszönheted ezt, de lehet, hogy vírus támadott meg. Mindenképpen keresd fel orvosodat, már úgyis időszerű egy kontroll! És ha már doktorokról beszélünk, nézz be fogorvosodhoz is, hiszen már régóta nem tetted tiszteletedet nála.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jól teszed, ha előre megszervezed a nyári üdülést, hiszen az utolsó pillanatban csak valami kényszermegoldás marad. Nagyon szép gesztus tőled, ha kikéred családod véleményét is az ügyben, és az ő kívánságaikat is figyelembe veszed. Fárasztó hónapok állnak mögöttetek, szükségetek van a regenerálódásra.

Skorpió

Kedves Skorpió! Az adott szó be nem tartása nem bizonyult megfelelő stratégiának. Egyre jobban érzed negatív hatását, és egyre többen fordulnak el tőled. Meg kellene fordítani, de legalábbis megállítani ezt a kellemetlen tendenciát. Nem látványos ígéretekkel, hanem valódi tettekkel kell bizonyítanod megbízhatóságodat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Könnyű hódításra kínálkozik lehetőséged. Neked nem jelent különösebben sokat a másik, de ő odavan érted. Jól gondold meg, ez így nem fair. Arról nem beszélve, hogy a kapcsolatot – ha belemész – nem tudod egykönnyen lezárni majd. A másik ugyanis erőszakos szerelmével és túlcsorduló érzelmeivel üldözne.

Bak

Kedves Bak! Lehet, hogy egy új szerelemre lenne szükséged, mert kissé sivárnak érzed most az életedet. Átmeneti jajongás ez, mint amikor a kismacska nem mer lecsúszni a tetőn. Most ne a meredek dolgokban keresd a megoldást! Fogadd el, hogy néha tűzszünet is létezik, nem kell állandóan csőre töltött fegyverrel járni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Itt az ideje, hogy végiggondold, mit is akarsz tenni nyáron. Külföldi út? Balaton? Csendes hegyi falvak? Bármelyiket választod is, kezdd el intézni, mert végül út helyett csak a tervek maradnak! Pedig családodra – rólad nem is beszélve – ráférne a békés semmittevés, a hajsza után egy kiadós pihenés.

Halak

Kedves Halak! A felhők végre elvonultak, a nap kisütött. Szinte magad sem érted, hogy mitől voltál olyan bánatos, és világidegen. Hálás vagy környezetednek, amiért nem bántottak, sőt olykor segítettek. És mérhetetlen lelkiismeret-furdalást érzel kedvesed iránt, hiszen amit magadtól elvettél, attól őt is megfosztottad.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL