LELKIPATIKA

Teszteld a rezgésszámodat az Univerzumból érkező 4 jel segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon jó, ha ismered a Vonzás Törvényét és annak fontosságát, illetve azt, hogy milyen jó, ha magas a rezgésszámod. De honnan tudhatnád azt, hogy pontosan milyen a rezgésed? Hogyan vonzd magadhoz azt, amire vágysz, és hogyan kerüld el azt, amit nem akarsz? Az alábbiakban 4 módszert láthatsz arra, hogyan tesztelheted a rezgésszámodat.

Az alábbi négy jel segítségével, naponta tudod tesztelni, hogy éppen milyen a rezgésszámod, és a valóság olyan lesz, amit a Vonzás Törvényével te magad alkotsz. A magas rezgésszám jó dolgokat vonz magával. Ha éppen most alacsony a rezgésszámod, akkor sem kell aggódnod. Ezek az alacsony rezgésszámok csupán a világegyetem egyszerű jelei arra, hogy tudd, hogy a helyes irányba érdemes elmozdulni. Olyanok, mint a KRESZ táblák, amelyek jelzik, ha éppen másik utat kell választanod. Vedd figyelembe ezeket a jeleket, amelyek alacsony rezgésszámra utalhatnak, és törekedj arra, hogy pozitívabban gondolkodj. Élvezd, amit csinálsz, nézz egy jó filmet, játssz a háziállataiddal, vagy tegyél bármit, csak mosolyogj. Teszteld minden nap a rezgésszámodat, hogy ki tudd használni a Vonzás Törvényének az előnyeit!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL