LELKIPATIKA

18 dolog, amit minden nő csinál, de senki sem vallja be - Csekkold, hogy te mennyi mindent tagadsz!

Szerző:
Szabó Anna
Nekünk nőknek megvannak a magunk dilijei, illetve szokásai. Szidjuk a pasikat, hogy milyen igénytelenek meg disznók, közben sokszor mi még egy körrel rá is verünk a tényekre. Összeszedtük azt a 18 dolgot, amit nagy titokban szinte minden nő csinál, de senki sem vallja be. Mert halálosan ciki. Csekkold, hogy te mennyi mindenben füllentesz magadnak és másoknak!  


1. Jó, ha 10-ből van egy olyan nő, aki képes magát minden áldott nap vagy héten rendszeresen legyalulni. A többieknek semmi kedvük hozzá, így inkább alaposan átgondolják a helyzetüket, hogy mennyire érdemes magukat szőrteleníteni és hol. Ha szexelünk, mindenhol, ha csak dolgozni megyünk akkor nem kell sehol, max a karjainkat meg a hónaljkutyát kell kivégezni. Egyébként sokszor úgy nézünk ki, mint a jetik.

2. Nem találjuk a kedvenc felsőnket, amit mindenáron fel akarunk venni, végül megleljük a szennyesben. Van, hogy felvesszük. De előtte legalább megszagoljuk. Akárcsak a melltartót, amiből van egy rahedli másik, de mi csak azt az egyet hordjuk. És ha nem tudjuk, hogy a bugyi használt-e vagy sem, szintén... megszagoljuk.

3. Ahogy összejöttünk a pasival, már álmodozunk is arról, hogyan fog csengeni az új vezetéknevünk.

4. Nem vagyunk mi hajmodellek, nem mosunk rendszeresen hajat. Kivéve persze a tip-top nők. A nagy átlag elcsatolja vagy felköti a zsíros részt.

5. Ne szégyelld, de biztos veled is megesik időről-időre, amikor a popsid közül kihúzol egy hosszú hajszálat... mert a hajunk mindenütt ott van.

6. Olykor-olykor megjátsszuk az orgazmust, csakhogy előbb vége legyen, mert fáradtak vagyunk, és nincs kedvünk hozzá, majd azt mondjuk: hú, ez fenomenális volt!


7. Utálunk nyilvános helyen menni mosdóra. Kivéve, ha szól a zene és nagy a zaj. Máskülönben kínosan ügyelünk arra, ha már felültünk a vécépapírból készült várunk tetejére, hogy végre mindenki kimenjen a helységből. És akkor elsülhet a galamb és a többi.

8. Néha csak úgy megállunk a tükör előtt és bámuljuk magunkat, ide-oda rakosgatva a húsunkat, elképzelve, milyen jó is lenne, ha az ott sem lenne.

9. De ha szexi táncot akarunk lejteni este a bárban vagy a pasink előtt, akkor ugyanúgy a tükör előtt gyakoroljuk a lépéseket vagy az ingyenes videókat nézve próbáljuk összeszerencsétlenkedni a ruganyos gogo dance mozdulatokat.

10. A legcikibb sorozatokat is megnézzük titokban, és akár sírunk is rajtuk, mert tudjuk, hogy úgy sem derülhet ki a titok...

11. Soha nem mondanánk meg a pasinak, hogy kicsi a szerszáma, inkább azt füllentjük, hogy óriási, tökéletes és különben is, mindegyiknek mindig azt mondjuk, hogy mi még ilyet-olyat sose csináltunk és ő az első, akivel igen, meg ő az első, aki... és blabla.

12. Úgy beszélünk a kis állatainkkal, mintha a gyerekeink lennének. „Gyere, játssz anyával ungyuribungyurim."

13. Szemfestés közben mindig kinyílik a szánk. Fő a koncentráció. Ám még így is hajlamosak vagyunk a tussal egy szép hosszú csíkot húzni a szemünkbe.

14. Szex közben legalább egyszer, ha nem többször, eszünkbe jut az, hogy vajon elég szexik vagyunk-e. Vagy hogy mennyi dolgunk van még aznap... egyáltalán a sütőt elzártam?

15. Három szekrénnyi ruhánk és cipőnk van, mégis azt merjük állítani, hogy nincs egy se, és újat kell venni.

16. Mikor hirtelen felpattanunk valahonnan, hogy meg kell néznünk valamit a konyhában vagy a sminkünket, sokszor csak pukizni vagy böfögni megyünk ki. Vagy csak nagyon viszketett már egy bizonyos felünk.

17. Mindig csekkoljuk a riválisokat. A bulikon, a munkahelyen, a családi összejöveteleken, de akár a Facebookon is ránézzük, csakhogy összemérhessük, melyikünk a szebb.

18. Imádjuk a miteszereinket, pattanásainkat nyomkodni. (De még a pasinkét is.) Otthon gyakran fogkrémes arccal ülünk és bámuljunk a kedvenc sorozatunkat.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL