MÁGIA

Rossz szomszéd elleni bűbáj - Így varázsolj magadnak tündéri szomszédokat!

Szerző:
Szabó Anna
Túl gyakran buliznak a szomszédok? Netán pletykálnak rólad? Vagy szekálnak téged és a családodat? Van erre egy rendkívül barátságos, de annál hatásosabb bűbáj, ami egyenesen tündéri szomszédokká varázsolhatja őket! Vess véget a rossz viszonyotoknak és kössetek békét a mágia segítségével, úgyhogy elvégzed a Rossz szomszéd elleni bűbájt!

Nagyon könnyű, de annál eredményesebb a Rossz szomszéd elleni bűbáj. Nem tehetsz kárt vele senkiben, ellenben csillapíthatod, sőt, véget is vethetsz vele a háborúskodásnak vagy éppen a zajongásnak. Lehet, hogy nem fog másnap arcon csókolni és forrón magánhoz ölelni, de rövid időn belül javulni fog a helyzetetek és ha szerencséd van, akkor valóban, még akár puszipajtások is lehettek!

Kellékek

Annyi fekete (ha nagyon nincs, jó a fehér is) gyertya, ahány személy okozza a bosszúságot (de egyet is használhatsz, ami X családot jelképezi)

Egy kis dobozka

2 fej fokhagyma

Kis darab papír, vagy a bosszúságot okozó személy(ek) fényképe(i)

Szögek

Gyógynövények: angyalgyökér, ördögszemfű, rozmaring, orbáncfű

A varázslat menete

Karcold bele a gyertyákba a bosszúságot okozó személyek nevét vagy ha egyet választasz, akkor a család nevet. Egy cetlire írd le a nevüket, vagy használj róluk készült fényképet.

Készítsd mindent elő az oltárhoz. Gyújtsd meg a gyertyát és képzeld el, milyenek lesznek a szomszédok és a velük való kapcsolat a varázslat utána.

A kellő vizualizálás után tedd a fényképet és a cetlit a dobozba, szórd rájuk a gyógynövényeket, majd a szögeket. Mielőtt lezárnád, mond el az igét, E/2-ben vagy T/2-ben attól függően, hogy egy vagy több személyről van szó: „Hagyjatok fel ellenem való tevékenységeitekkel, felejtsétek el azt is, hogy létezem, ha nem tudtok szeretettel bánni velem és szeretteimmel. Engem többé a szátokra ne vegyetek, meg ne próbáljatok kiszúrni velem, fejezzetek be mindent, ami kapcsolatunkban zavart kelthet. Ha ti békejobbot nyújtotok úgy én is, ha ti szeretettel fordultok felém úgy én is!

 

Ekkor zárd le a doboz úgy, hogyha megrázod, ne szökhessen ki belőle semmi. Majd rázd meg e szavakkal: „Hagyjatok békén! Hagyjatok fel a bosszantásommal!”

Ezután tedd biztos helyre a dobozt és napi egyszer, legalább 1 hónapig, rázd meg ugyanígy e szavakkal, miközben arra gondolsz, hogy valóban fel is hagynak a bosszantásoddal. Lehetőség szerint a gyertyákat is égesd le, lassan haladva, mindennap egy kicsit.

Amikor már bűzleni kezd a doboz, a legjobb ha elásod, de ha nincs rá lehetőséged, ki is dobhatod. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL