SZÓRAKOZÁS

Újra facér sztárok

Szerző:
Szabó Anna
Ma már senki nem tudja, hol romlott meg többek között George Clooney, Sienna Miller, Usher és Jessica Simpson kapcsolata… Egy biztos: újból szingliként élik mindennapjaikat!

George Clooney és Sarah Larson

A mindközül leginkább előrelátott szakításnak a nőtársadalom ujjongva örülhet. Majd egy évig vonult a vörös szőnyegen George Clooney mellett az egykori koktélpincérnő Sarah Larson. George viszont úgy tűnik megelégelve Sarah feltörekvési vágyait, hogy a cicijével hódítson, inkább visszatért bevált agglegény életéhez.

Exének eddig egy aprócska lehetősége volt a hőn áhított hírnév megszerzésére: megjelent egy „rettegés foka” típusú amerikai tv showban, ahol skorpiót kóstolgatott, kígyók és pókok közé feküdt. A hírek szerint elég ingerlékeny, reméljük, hamar túljut a szingliség és a süllyesztőbe kerülés kiváltotta sokkon.

 

 

Sienna Miller és Rhys Ifans

Az idei év legtragikusabb szakítása: Rhys Ifans (a Notting Hill sztárja) korábban nem kevesebb mint háromszor kérte meg Sienna Miller kezét, mire végül igent mondott. A pár meg is tervezte a nyári esküvőt, de aztán valahogy minden elromlott… Sienna nehezen viselte a férfi féltékenységét, ezért egy nap elküldte.

De nem várt sokáig az újabb szerelemre: összemelegedett exével Metthew Rhys-szal. (Tegyük hozzá: szerencsés névválasztás…) Ex-Rhyst azóta is fojtogatja a bánat, főleg mikor az újdonsült pár megjelent filmje premierjén.

 

 

Liv Tyler és Royston Langden

Arra aztán senki nem gondolt, hogy a csodaszép Liv és brit rocker férjével, Roystonnal szakítani fognak.

Közös gyermekük, Milo születése előtt nem sokkal 2003-ban házasodtak össze. Liv virágzó karrierjéről is lemondott, hogy több időt tölthessen el férjével és Milóval.

Élvezték a csendesebb családi életet, meglepő módon nemrég mégis bejelentették, hogy válnak, de gyerekük kedvéért barátok maradnak. A madarak azt csiripelik Liv hamar magára talált, és rövid időn belül viszontláthatjuk a vásznon is.

 

 

Jessica Simpson és Tony Romo

Már megszokott módon Jessica Simpson az elmúlt hónapokban is habzsolta az életet.

Épp összetört szívét ápolgatta édességekkel és nagy zabálásokkal, amikor megismerkedett az amerikai futballsztárral, Tony Romoval.

Alig hat hónap után szakítottak. Az ok: Jessica dührohama volt, amikor megtudta, hogy exe, az énekes-dalszerző John Mayer Jennifer Anistonnal kavar.

 

 

Anne Hathaway és Raffaello Follieri

A legértelmesebb szakítás: Az ördög Pradát visel című film főszereplője, Anne Hathawayt utolérték a kedvesét övező botrányok, így inkább a külön utak mellett döntött. Raffaello Follierit rövid időn belül több dologgal is meggyanúsították.

Az olasz-amerikai üzletembert vádolják többek között csalással, pénzmosással és még jótékonykodását is vizsgálják. Úgy tűnik életfogytiglani szabadságvesztés vár Follierire.

Nem csoda, ha Anne-nek nem volt kedve a férfi ügyeibe belekeveredni, vagy „börtönbarátnővé” válni!

 

Shania Twain és Robert Lange

És végül a legszívszagattóbb szakítást Shania Twain tudhatja magáénak. A kanadai énekesnő 43 évesen, 14 év házasság után vált el Robert Mutt Lange producertől.

A szakítás akkor következett be, amikor állítólag Shania rajtakapta egyik barátjukkal a férjét még Svájcban. Mégis ki képes megcsalni Shania Twaint? Járhat sokak fejében. Ráadásul ne feledkezzünk meg a pár közös gyermekéről se, aki idén lesz hét éves.

Az énekesnő nemrég így nyilatkozott honlapján: meg kell gyógyítanom összetört szívemet, vissza fogok jönni egyszer, bizakodóan és erősebben, mint valaha. Reméljük, nem kell sokat várnunk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL