SZÉPSÉG

Őszi-téli smink trend

Szerző:
Szabó Anna
Az őszi smink trendet, elegáns és kontrasztos színek teszik ellenállhatatlanná. Megjelenik benne az arany csillogása, a burgundi erotikája és a kékek hűvössége. Igazi újdonság a füstös smink továbbfejlesztett változata, a fekete körsatír.

Bearanyozva

Egy igazi luxussmink különleges alkalmakra. Az arany szín különleges csillogást ad a szemnek, de ha igazán látványos hatást szeretnél elérni, akkor tegyél alá egy sötétebb alapszínt. Ha csak vékony rétegben viszed fel, önmagában, akkor nem elég látványos. A mozgó szemhéjat árnyékold barnás szemhéjpúderrel, de most ne spórolj a festékkel. A barnára kerülhet az aranyló tónus. Fesd ki bátran a belső szemzugot is. Az arcot bronzosító púderrel tedd ragyogóbbá, az arccsontra tehetsz egy leheletnyi aranyport is. Fekete szempillaspirált használj, és csak a felső pillasort fesd ki. Az ajkakra gyümölcsös árnyalatú szájfényt válassz.


1. Clinique Colour Surge szemhéjfesték (4.400 Ft)
2. Lancome Poudre Elephant Teint - aranypor (9.900 Ft)
3. Dior Impression Cuir Leather Couture aranylóan csillogó szemhéjfesték (14.900 Ft)
4. Colour Fever, Lancome gyümölcsös rúzs (6.500 Ft)
5. Shiseido Lip Gloss Touche Brillance Lévres csillogó szájfény (6.500 Ft)

Burgundi árnyalatok

 

Az őszi-téli trend színei a sminkek terén is megjelentek. A burgundi vörös árnyalatok kiemelik a tekintetet. Árnyékold be a szemhéjad egész felületét barnás fényű, burgundi szemhéj púderrel, úgy hogy a szemöldök alá is jusson belőle. A belső szemzugtól kezd, ahol egy sötétebb árnyalatot használj. Húzd ki feketével az alsó szemhéjadat, majd jöhetnek a szempillák. A pirosas árnyalatokhoz jól mutat a fekete szempilla, alul és felül is több rétegben fesd ki őket. Az arcodat terrakotta árnyalatú pirosítóval tedd ragyogóbbá. Az ajkaidat visszafogottan sminkeld, rózsaszín árnyalatú szájfénnyel.




1. Palette Quatuor szemhéjfesték, Clarins (10.250 Ft)
2. Revlon Fekete szemceruza (4.400 Ft)
3. Blush 4 Éclats, Guerlain ( 10.950 Ft)
4. Lancome Juicy Tubes by Nature szájfény (5.500 Ft)

Fekete körsatír


Merész látványt nyújt ez az új füstös smink. Nagyon mutatós. Keretezd a szemed egy fekete szemceruzával úgy, hogy egészen a belső szemzugig kihúzod. Ezt követően satírozd szét a határozott vonalat, és már meg is van a smink alapja. Ugyanerre az ívre oszlass el ezüst árnyalatú krémes szemhéjfestéket, vagy fekete szemhéjpúdert. A szempillákat alul és felül is fesd ki fekete spirállal.



1. Chanel Les 4 Ombres szemhéjpúder paletta (93), ( 12.100 Ft)
2. Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner szemhéjtus zselével ( 6.600 Ft)
3. Bourjois Suivez Mon Regard szemhéjpúder (26) (2.900 Ft)

Hűvös ragyogás


Az égszínkék, a türkiz és palackzöld árnyalatok, már jelzik a hidegebb időszak közeledtét. A mozgó szemhéjadat satírozd be egy hideg árnyalatú szemhéjpúderrel. Hagyd kifutni a púdert a szemöldök irányába. Hasonló árnyalatú ceruzával kontúrozd a szemedet, majd a szempillák tövében húzd meg vastagon az ívet. Az orcádra vastag ecsettel vigyél fel bronzos arcpirosítót, végül tedd finoman ragyogóvá az ajkaidat szájfénnyel.



1. Pure Colour szemhéjfesték (18), Estée Lauder (5.200 Ft)
2. Max Factor fekete szemceruza (08) (1.450 Ft)
3. YSL Soleil D’Afrique arcpirosító (16.900 Ft)
4. L’Oreál Paris Glam Shine Natural Glow szájfény 2.790 Ft

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL