HOROSZKÓP

Ismerd meg a csillagjegyed sötét oldalát! - Így kerülheted el a veszélyes találkozásokat!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mit keres az, aki melletted van? Barátságot, szexet, pénzt, támogatást, szívességet, mély érzelmeket vagy mást? Vajon mi lehet a felszín alatt? Mi történik, ha letéped mások maszkját, és meglátod az igazi arcukat? Hogyan lehet elkerülni a veszélyes találkozásokat?

 

A veszélyes találkozás abból ered, ha a horoszkóp egy ember legjobb tulajdonságai mellett, felfedi a kevésbé jókat is. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mindnyájunknak van pozitív és negatív oldala, szükség van az ellentétekre, ugyanis ez az alapja a személyes evolúciónknak. Gyakran azok az emberek, akiket „jónak, kedvesnek, boldognak" tartunk, azok, akik a horoszkóp szerinti pozitív tulajdonságaikat mutatják, és humoruknak, akaraterejüknek köszönhetően sikerült karakterük rossz oldalát semlegesíteni. Azok, akik pozitív érzéseket tudnak kihozni a negatívból is. Mások pedig azok, akik az ún. „veszélyes találkozások" okozói, akik elnyomják pozitív énjüket, és a negatív tulajdonságaiknak engednek utat.

 

Keresd ki a saját csillagjegyedet, és ismerd fel mind a sötét, mind a világos oldaladat!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL