SZÓRAKOZÁS

Skótok a narancsligeten

Szerző:
Szabó Anna
Egy skót család Mallorcára költözik, hogy új életet kezdjen mindenféle hely- és nyelvismeret nélkül. Farmot vásárolnak és gyümölcstermesztésbe kezdenek. Vicces történeteik üdítő pillanatai lehetnek az órának, mikor kezedbe veszed a róluk szóló könyveket.

Az Egy ősz Mallorcán és a Búcsú Mallorcán Peter Kerr saját családtörténetének utolsó két része.

Egy ősz Mallorcán

Viva Mallorca

A skót család vidám történetei folytatódnak. Több-kevesebb sikerrel felújítják a régi fincát, csetepatéznak a szomszédokkal, szúnyogriasztás céljából ecetfürdőznek, találkoznak Mallorca pezsgővedelő gazdag köreivel, eljutnak olyan éttermekbe, ahová egy hétköznapi turista sose tévedne be.

Peter Kerr díjnyertes sorozatának legújabb kötetében fergeteges mallorcai őszben lesz részünk.

Ára: 2.970,-



Búcsú Mallorcától

A paellától a zabkásáig

Háromévnyi kemény munka, siker, kudarc és megannyi vicces kaland után a Kerr család kirakja a "Se Vende" táblát szeretett narancsfarmja kapujára. Úgy döntenek, hogy visszatérnek az óhazába. Mallorcai kiruccanásukat egy kedélyes paellalakomával fejezik be, majd szomorú szívvel búcsút intenek mallorcai életüknek.

Ahogy közelednek Skóciához, új álmokat szőnek. Ám a távollétükben megváltozott viszonyok nem könnyítik meg a dolgukat. Újabb kihívásokkal kell szembenézniük, ami még mulatságosabb kalandokba sodorja őket.

A Kerr családdal együtt az olvasó is elkalandozhat Skócia bűbájos és izgalmas tájaira. A mallorcai sorozat szerzője ugyanolyan szeretettel és élvezetesen mutatja be Skócia zegzugos vidékeit, mint Mallorcát.

Ára: 3.170,-

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL