SZÁMMISZTIKA

Mi az életcélod?

Szerző:
Szabó Anna
Nem fogunk a gondolataidban olvasni, de megmutatjuk - ha kíváncsi vagy, milyen célok vezérelnek -, hogyan ismerheted meg saját észjárásodat. Ehhez csupán a születési évedet kell tudnod és te magad fogsz olvasni a saját gondolataidban!

Annak az évnek a száma, amikor születtél alapvetően meghatározza alapkarakteredet, vagyis a gondolkodásodat! Ha kíváncsi vagy rá, milyen célok vezérelnek életed során, jó, ha tisztában vagy gondolkodásod számával, és annak jelentésével.

Persze kérdezheted, hogy akkor most mindenki, aki abban az évben született, amikor te ugyanúgy gondolkodik, ahogyan te? Természetesen nem, de nagyon sok hasonlóság van az azonos évben született emberek gondolkodásában, hasonló dolgok motiválják őket, de ugyanannak a témának más és más oldala jelenik meg.

Ha azt a szót hallod kreativitás, ami a 3-as számhoz tartozik, akkor bizonyára rendkívül sok területet tudsz felsorolni, ahol kreativitásra van szükség, na így van ez minden más gondolati számmal, tehát nem kell aggódnod, amiatt, hogy ugyanúgy gondolkodsz, mint millió másik embertársad.


Mit kell tenned, hogy megismerd saját gondolkodásodat?


A már jól ismert és nagyon egyszerű módszer segítségével le kell írnod a születési éved számait, és egyszerűen össze kell adnod őket egymással, egészen addig, ameddig egyjegyű számot kapsz végeredményül.

Példaképpen a 2008-as évet használom, hiszen ebben az évben is rengetegen születnek és ők is gondolkodnak, csakúgy, mint te.

2+0+0+8 = 10 = 1+0 = 1

A 2008-ban született emberek gondolkodását áthatja a céltudatos tervezés, és a célok valóra váltása, ami az 1-es szám hatása. Az a céljuk az életben, hogy valamilyen módon vezetővé váljanak, akár a munkájuk területén, akár a magánéletben. De lássuk csak, melyik a te gondolati számod!


Mit jelentenek a gondolatok számai?


Válaszd ki az eredményül kapott számot, és segítségével Te is megismerheted milyen a gondolkodásod.


Céltudatos gondolkodó, aki mindig dinamikusan gondolkodik. Vág az esze, mint a borotva. Ha nem céljai lebegnek szemei előtt, akkor elveszíti az önbizalmát. Az a célja az életben, hogy vezetővé váljon valamilyen területen, a munkában, vagy a magánéletben.


Intuitív gondolkodó, aki mindig a megérzéseire hallgat. Ha nem így tesz, akkor kétségbe esik és szkeptikussá válik mindennel szemben. Az a célja, hogy társa legyen valakinek, akár munkában, akár a magánéletben, akit simulékony természetével tud segíteni céljai elérésében.


Kreatív gondolkodó, akinek könnyedség uralkodik a fejében. Mindig a fantáziájára kell hagyatkoznia, ellenkező esetben elveszíti életvidámságát, és letargiába zuhan. Az a célja, hogy könnyedséget, vidámságot és szeretet vigyen mások életébe.


Gyakorlatias gondolkodó, aki mindig rendszerben szemléli a dolgokat. Fontos, hogy rendszeresség legyen az életében, különben bizonytalanná válik és elveszti a talajt a lába alól. Az a célja, hogy rendszereket teremtsen a munkájában és a magánéletében egyaránt.


Rugalmas gondolkodó, aki mindig kész megváltoztatni álláspontját. Fontos, hogy ne ragaszkodjon semmihez sem, legyen mindig nyitott a tanulás lehetőségére. Az a célja, hogy változatosságot vigyen az életbe, és megmutassa, hogy igazán semmi sem állandó, csak a változás.


Harmonikus gondolkodó, aki mindig egységben szemléli a dolgokat. Fontos, hogy soha ne tegyen voksot szélsőséges nézetek mellett, mindig nézze meg az érme mindkét oldalát mielőtt döntést hoz, ellenkező esetben örök dilemmára kárhoztatja magát. Célja, hogy harmóniát és szépséget vigyen mások életébe és gondoskodjon jólétükről.


A spirituális gondolkodó, aki mindig mélységében szemléli a dolgokat. Fontos, hogy ne ragadjon le a felszínes részleteknél, és mindig törekedjen a mélyebb megismerésre, ellenkező esetben soha nem tesz szert igazán komoly tudásra. Célja, hogy az életet és az őt körülvevő világot és embereket, minél nagyobb mélységben megismerje


A tudatos gondolkodó, aki mindig tisztában van az ok-okozati összefüggésekkel. Fontos, hogy képes legyen szembenézni a dolgok valódi oldalával, ellenkező esetben egész életében csak álltatja magát és homokba dugja a fejét. Célja, hogy valóra váltsa az álmait és feljusson a csúcsra, amiért keményen meg kell dolgoznia.


A szintetikus gondolkodó, aki képes meglátni az összefüggéseket egymástól látszólag teljesen eltérő témák között is. Fontos, hogy mindig magasról szemlélje a történéseket, és ne vesszen el a hétköznapi részletekben, sokkal hatékonyabb, ha ilyenkor hátrébb áll egy lépéssel. Célja, hogy segítse az embereket, de nem csak egyénenként, hanem univerzális értelemben. Akár a világ gondjait megoldó problémákat feszeget élete során.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL