Napi horoszkóp - 2017-04-29

Kos

Kedves Kos! Ahogy a csillagok most állnak, felér a lottó ötössel. A valóság nem mindenben fedi elképzeléseidet, de sok tekintetben felül is múlhatja azokat. Pozíciód szilárd, szakmai sikereiddel elégedett lehetsz, közérzeted kiváló. Magánéletedben fordulóponthoz érkezel. Kérdéseidre kielégítő válaszokat kaphatsz.

Bika

Kedves Bika! Ma betoppanhat egy régi ismerősöd, akiről sokáig azt sem tudtad, él-e, hal-e. Kissé meghatódsz, de örülsz neki. Ám az első szóváltásból kiderül, szó sincs a régi barátság felelevenítéséről: üzletkötőnek akar beszervezni. Először csak nevetsz az egészen, aztán órákig hallgathatod tudálékos előadását.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha végiggondolod életedet, látod, hogy mindenért keményen meg kellett küzdened, ritkán szorultál segítségre. Nem örököltél, nem hullott az öledbe mesés vagyon, mintha a szerencse elkerült volna. Lehet, hogy nem volt kényelmes életed, de azért az sem kutya, amit saját erődből elértél. Büszke lehetsz!

Rák

Kedves Rák! Szerencsére elsimultak a viszályok, nem vették komolyan sértődéseidet. Ez jól jöhet, mert a következő napok nagyon fontos eredményekkel kecsegtetnek. Kedvesed is megértőbb, bár elég sok vihart megélt már melletted. Igazán megköszönhetnéd ezt neki egy hangulatos vendéglőben. Kapcsolódjatok ki egy kicsit!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Röpke pillanat az élet, melynek fontos állomása az, amikor eljön a búcsú ideje. Ballag már a vén diák tovább, emlékezetedben örökké él ez a nap. Egy év múlva, húsz év után is nosztalgiát ébreszt a gondtalan iskolás évek után. Szeretnél újra diák lenni, elölről kezdeni mindent? Vajon másképp tennél?

Szűz

Kedves Szűz! Hiába invesztáltál annyi energiát és időt egy ügybe, kiderült, hogy minden hiábavaló volt. Ne csüggedj, lesz még jobb is! Egyszer fenn, másszor lenn. És hogy valami ellensúlyozza a rossz hírt, íme egy kellemes: kilátásban van egy utazás. Kapóra jönne, mert kissé eleged van a megszokott mindennapokból.

Mérleg

Kedves Mérleg! Gyors hangulatváltásokra vagy képes, és környezeted képtelen követni a tempót. Még hozzá sem szoktak tegnapi zsörtölődésedhez, máris a kedves, jóravaló barátjukkal állnak szemben. A jót ők is hamar megszokják. Sziporkázó humoroddal, jókedveddel mindenkit elbűvölsz, nem beszélve az üzleti sikerekről.

Skorpió

Kedves Skorpió! Egyre többet, egyre reménytelenebbül foglalkozol önmagaddal. Nincs, ami kimozdítana az önemésztésből. Befelé fordultál, képtelen vagy másokkal érintkezni. Kommunikációs képességed hiányát az állandósult stresszhatás csak rontja. Próbálj kilábalni ebből, ha nem akarsz a reménytelenségbe süllyedni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy érzed, kirobbanó formában vagy, friss, erős, tettre kész. Néhány kellemetlen megjegyzés azonban elbizonytalanít. Egy „jóakaród” szerint terveid túlságosan nagyra törőek, inkább más területeken kellene kipróbálnod magad. Ezen elgondolkodsz, de valószínűleg már késő ahhoz, hogy irányt változtass.

Bak

Kedves Bak! Ez nem hiányzott! Eljárt a szád meggondolatlanul, és ennek meg lett a következménye. Igyekezz tanulni belőle, de ne áldozd fel a napodat a dühöngés oltárán. Minél előbb lezárod önmagadban és környezetedben az ügyet, annál hamarabb tudsz foglalkozni helyrebillentésével. Vigyázz, nagy a fertőzésveszély!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Itt szúr, ott nyom, amott meg fáj. No persze, bokros teendőid közepette nem jutott időd arra, hogy valamit saját magadért is tegyél. Az önostorozás vagy kétségbeesett köldöknézés semmit sem ér. Az viszont igen, ha sétálsz, vagy kocogsz egy nagyot, avagy megfogadod, hogy legalább ma nem dolgozol.

Halak

Kedves Halak! A kocka el van vetve… Izgalom fog el, és nem is a legkellemesebb. Sőt, ha a tét nagyságára gondolsz, akkor minden hajad szála égnek áll. Pontosan nem is mered felmérni, csak a nagyságrendről van némi fogalmad. És nagy a nagyságrend! Sokért nem adnád, ha már néhány nappal idősebbnek tudnád magad.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL