MÁGIA

Piszok erős Beltane-i termékenységi mágia - Vigyázz, mert hat!

Szerző:
Szabó Anna
Használd ki a közelgő április 30-át, a mágikus napot, Beltane-t, mikor az istenek is szerelembe esnek és eljárják szenvedélyes nászukat. Mikor a természet energiái tetőpontjukra hágnak és a varázslat halvány szikrája is megfogan. Ha minden vágyad egy gyermek, akkor ezt az ősi, varázslatos kelta napot nem szabad kihagynod!

Teljesüljön legfőbb óhajod az istenek segedelmével! Beltane-kor a szerelmet, a testi szenvedélyt, a természetet és az életet ünnepeljük.  Így ennek a szertartásnak az elvégzésével minden esélyed meg van arra, hogy teherbe ess! Csupán a következőket kell tenned…

Kellékek

9 darab piros gyertya

Rózsaolaj

Bőrbarát festék

Gránátalma

Zsálya füstölő

Gyümölcstál az isteneknek

A varázslat menete

Először is vegyél rituális fürdőt. Utána karcold bele a gyertyákba is a képen is látható szimbólumok egyikét vagy akár mindkettőt. Utána gyújtsd meg őket, ahogy a füstölőt is. Majd vetkőzz meztelenre – vagy legalábbis lenge ruház viselj - a bőrbarát filccel rajzold ugyanezt a szimbólumot a hasadra és a melleidre is.

Ezt követően fogd a rózsaolajat a kezedbe és mond: „Áldott legyen ez az olaj, mely szenté avat. Testem legyen az istennő csatornája.”

Ekkor egy ujjal érintőleg kend be olajjal a harmadik szemedet, a melleidet, a hasadat és a szeméremdombodat.

Ezután fogd a gránátalmát a kezeid közé és így folytasd a szertartás: „Hasadjon meg az isten magja és szórja rám áldását. Egy mag sem megy kárba.”

Vágd ketté és egyél a magokból, illetve igyál a levéből.

Végül épp hogy érintve a hasadat, simogasd az óramutatójárásával megegyezően és mond: „Ma, mikor az istenek szerelemre gyúlnak és az Ifjú Szarvas Isten meghágja a Szüzet, szerelmük gyümölcse kilenc hónap múlva beérik és felsarjad. Ma én leszek a Szűz és az Ifjú Szarvas Isten megtermékenyít.”

Ezennel vége is a szertartásnak. Tedd az oltárra az isteneknek szánt ajándékot, a gyümölcstálat. Lehetőség szerint az este folyamán szeretkezz a pároddal a siker érdekében.

Másnap pedig együtt fogyasszátok az el isteneknek felajánlott gyümölcsöket. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL