Citrin

 

Ha ezt a kristályt választottad, akkor az azt mutatja, hogy problémáid vannak az ereiddel. Ez a kristály a napfonat csakrával van kapcsolatban, mely az akaraterőt jelképezi. Elhagyott az erőd? Megengedted, hogy mások irányítsák az életedet? Talán másoktól függsz, vagy alacsony az önbecsülésed. Itt az idő, hogy átvedd az irányítást életed felett. Meditálj és fókuszálj arra, amit el akarsz érni az életben. Ha meg van az erőd a vizualizációra, akkor képes vagy felállítani céljaidat, és apró lépéseket tenni feléjük. Álmodj nagyot és tudd, hogy képes vagy követni az álmaidat.

Ez az egyik legnagyobb erejű kristály, amelynek segítségével képes vagy bevonzani életedbe a bőséget. Talán anyagi nehézségeid vannak mostanában, vagy eltávolítottad magadtól a bőséget, mert úgy érzed, hogy nem érdemled meg. Pedig te is ugyanúgy megérdemled, mint bárki más, ezért hagyd, hogy az beáradjon az életedbe.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL