Zöld aventurin

 

Ha ezt a kristályt választottad, az arról árulkodik, hogy egészségre, harmóniára, békére és sok szeretetre van szükséged. A zöld szín a szív csakrát képviseli, amely a csakrák központja. Ez a csakra azokat a dolgokat szimbolizálja, amiket a szíveddel láthatsz: a harmóniát, a gyógyulást és a szeretetet. Nem érzed magad biztonságban, amikor a szabadban vagy? Mikor a természetben sétálunk, kiegyensúlyozottá válunk.

Ennek a kristálynak a választása azt mutatja, hogy gyógyulásra van szükséged. Minden bizonnyal bezártad ezt a csakrát a múlt sérelmei miatt. Tudnod kell azonban, hogy amikor ez a csakra bezárul, akkor elzárod magad a szeretet és az emberek elől. Talán nehezen kötsz barátságokat. Ez a csakra az önszeretetet is mutatja, így itt az idő, hogy tápláld a lelkedet, hogy érezhesd, megérdemled a jó dolgokat.

Talán már észrevetted, hogy a kórházak falai zöldre vannak festve. Ez azért van, mert a zöld színnek gyógyító hatása van, és a növekedést is egyaránt mutatja. Így itt az ideje, hogy keress valamit, amivel meggyógyíthatod magad. Ha netalán problémáid lennének a szíveddel vagy a tüdőddel, az azt jelezheti, hogy szükséged van a szerető gondoskodásra.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL