Napi horoszkóp - 2017-04-21

Kos

Kedves Kos! Hivatásodban, vállalkozásodban újabb, jelentős állomáshoz érkezhetsz. Nem kell megijedni, most előnyöket remélhetsz a változástól. Gondot okozhat, hogy egészségileg nem érzed elég alkalmasnak magad a változásra. Ehhez érdemes kikérni a szakorvos és természetesen a család véleményét.

Bika

Kedves Bika! Elült a vihar, a fellegek elvonultak. Mindenki mosolyog, segítőkész. Mintha mi sem történt volna. Most legalább dolgozhatsz, van mit behoznod. Amúgy is korábban abbahagyod a munkát, hiszen feledhetetlen program vár rád. Hogy is feledhetnéd: egy meghatározó szakasz zárul le életedben.

Ikrek

Kedves Ikrek! A ma kötött házasságok, barátságok, a ma születő szerelmek jó előjellel indulnak, vagyis jó esélyük van arra, hogy tartósak és tartalmasak legyenek. Ehhez persze nem elegendő, ha az Ikrek ölbe tett kézzel várják a boldogságot. Tenniük is kell ezért, de ebben nincsen semmi rossz.

Rák

Kedves Rák! Ítéleteid ma nagyon bizonytalanok, túl érzékeny vagy, olyannyira, hogy észre sem veszed, ha megsértesz másokat. Véleményt is pillanatnyi benyomásaid hatására alkotsz, ez veszélyezteti munkahelyi előmeneteledet. Gondold át még egyszer a problémákat, hogy megkíméld magad a csalódásoktól.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Gyorsan telik a nap, bár ügyes-bajos dolgaid nem kötnek le igazán. Romantikus, érzelmes hangulat kerít hatalmába, és ez este csak fokozódik. Andalgás a fák alatt kéz a kézben a szeretett lénnyel, gyertyafényes vacsora egy meghitt kisvendéglőben, szerelmes szavak… Ez kell most neked!

Szűz

Kedves Szűz! Gondoskodó, anyáskodó vagy. Szereted a rendet magad körül és mindent a szokott helyén tudni. Jól ismered környezeted minden apró részletét, és pontosan emlékszel korábbi lakóhelyeid zegzugaira is. Stabil pontot képviselsz családod életében. Az esetleges nehézségekkel reálisan nézz szembe!

Mérleg

Kedves Mérleg! Tudnod kellene, hogy pontosan mire is van szükséged. Döntésképtelennek tűnsz, nem találod a helyed. Fáradt vagy, ennek ellenére folyamatosan mehetnéked van, programokra vágysz. Valószínűleg, fizikailag kimerültél, ám szellemileg túlzottan vibrálsz. Este olvass, keresd családod társaságát!

Skorpió

Kedves Skorpió! Gyors felfogóképességeddel könnyen jutsz előre. Mások szinte fel sem ocsúdnak, te már rég messze jársz céljaid elérésében. Ügyesen alakítod sorsodat. Ebben nagy szerepet játszik az, hogy mindig határozottan döntesz, és bízol magadban. Ezek tükrében kiegyensúlyozottan végzed feladataidat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Egy régóta áhított vágyad végre teljesülhet a napokban. Előfordulhat munkahelyváltozás, vagy költözés is. Régi ismerőssel hozhat össze a sors, vagy egy baráti kapcsolatod által komoly anyagi forráshoz juthatsz. Egy dologra azonban nagyon vigyáznod kell: ne légy túlságosan önfeláldozó!

Bak

Kedves Bak! Rendkívüli nyugodtságoddal szinte ámulatba ejted az embereket. Számodra az a legfontosabb, hogy minden a megszokott mederben folyjon. Szereted, ha csak olyan emberek vesznek körül, akikkel maximálisan megértitek egymást, és véleménykülönbségnek nyoma sincs. Így tudsz a leggyorsabban haladni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ezen a napon szerencsés lehetsz, ügyeid gyorsan és gördülékenyen haladnak. Támogatásra is számíthatsz, és biztos lehetsz abban, hogy felmerülő gondjaiddal nem maradsz magadra. Szeretteid és barátaid egyaránt szívesen nyújtanak segítséget. Erődet okosan oszd be, szükséged lesz energiára!

Halak

Kedves Halak! Régóta keresed már azt a személyt, akit neked teremtett a mindenség. Addig nem is vagy hajlandó összekötni az életedet senkivel, amíg nem bizonyosodik be számodra, hogy ő az ideális. Szerencsére már nem kell sokáig várnod, hiszen kitartó kutatómunkádnak hamarosan megérik a gyümölcse.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL