ANGYALISKOLA

Vízangyalok és önbecsülés

Szerző:
Szabó Anna
A levegő és tűz elem után, elérkeztünk a vízangyalokhoz. A víz, a megtisztulás eleme, mely táplál és tisztít. A víz angyalok a világegyetem harmóniáját keresik, a gyógyításon és belső átalakuláson keresztül.

A víz az érzelmekhez hasonlóan hullámzik, csobog, zuhog és fodrozódik az életünkön át. Mindig mozgásban van, életben tart minket, és megmutatja számunkra, hogyan kell áthömpölyögni a nehézségeken, illetve hogyan kell szétzúzni a mentális akadályokat. Láthatod őket a patak hullámzó áramlásában, vagy egy folyami kikötő lágyan fodrozódó vízében, folyókban, és szent folyadékokban.


 

 


Ritkán vesszük észre, hogy alacsony önbecsüléstől szenvedünk. Lehet, hogy mások már régen látják, hogy viselkedésed ésszerűtlen, te viszont haladsz tovább, egyre mélyebbre süllyedve. Ha szerencséd van, egy esemény, vagy személy felnyitja a szemedet, és elkezdhetsz azon munkálkodni, hogy változtass a dolgokon. Ha nem vagy ilyen szerencsés, akkor végül a gödör fenekén kötsz ki.


De honnan ered a negatív önértékelés?

A negatív emberek hajlamosak ledönteni téged, egyenesen az ő szemétdombjukra. A víz angyalai segítenek eltávolítani a közeledből ezeket, az embereket, ha erre kéred őket. Ehhez azonban leltárt kell készítened arról, kik is vesznek körül. Vizsgáld meg, hogy ki az, aki rossz hatással van rád. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is vagy ennek az embernek a közelében. Vajon egészséges és kedvező ez a kapcsolat? Idézd fel, hogy milyen érzéseket vált ki belőled, ha a közelében vagy. Az embereknek meg van az a kellemetlen szokásuk, hogy igazságtalanul ítélkezzenek egymás fölött. A megbélyegzést táplálhatja féltékenység, önző gondolatok, vagy félelem. Tanuld meg tisztán látni ezeket, az igazságtalan ítéleteket, majd engedd, hogy eltávolodjanak tőled. Emellett, arra is szükség van, hogy felelősséget vállalj saját negatív programjaidért. Ha az önmagadról alkotott képed silány, akkor azt fogod kivetíteni magadból.


Dolgozz önmagadon minden nap

Az önbecsüléssel kapcsolatos munka, folyamatos feladat. Komoly odafigyelést követel tőlünk, az év minden napján. Mi emberek szeretjük a dolgokat letudni, hogy új dolgokkal foglalkozhassunk. Az önbecsülés egy kerthez hasonlít: akkor növekszik, ha jól gondozzák. Ha jól érzed magad a bőrödben, az lehetővé teszi, hogy tisztelettel és előzékenyen bánj másokkal. Kérd a víz angyalainak segítségét, hogy megszabadulj azoktól a kártékony megjegyzésektől, melyeket eddig mondogattál magadnak, és azoktól a negatív véleményektől, melyeket mások ömlesztettek rád, amióta létezel.


 



 

Javítsd az önképedet

Kezdd a változást külsőségekben, mint egy új frizura, ruházat, testtartás. Ezt fogják követni a belső, lelki folyamatok. Ne törődj a divattal, olyan ruhákat válassz, melyek passzolnak az egyéniségedhez. A lényeg a megújulás, az önmagaddal való törődés. Felsőbb éned tudja, hogy milyen fizikai kellékek növelik önbecsülésedet. Kérd a víz angyalait, hogy segítsenek neked ruhát, frizurát választani. A következő lépcső a napi testmozgás és az egészséges étkezés. Nem kell rögtön bioboltba szaladnod, és fitnesz bérletet váltanod. Elég, ha tudatosabban táplálkozol és nap, mint nap teszel egy rövidebb sétát. Az önképedet azzal is javíthatod, ha olyan tevékenységbe fogsz, mely örömet okoz.


 


 


Angyalszárnyak mágiája

Az önbecsülésed növeléséhez készíthetsz angyalkartont. Rajzolj angyalszárnyakat egy kartonra és vágj ki belőle párat. Használj színes papírokat, akár fel is díszítheted őket. A víz elem színei a kék összes árnyalata. Minden szárnyra írj fel egy-egy kellemes dolgot, melyet szeretnél behozni az életedbe, illetve melyeken változtatni szeretnél magadban. Ha elkészültél, tűzd fel a szárnyakat egy parafa, vagy mágnes táblára. A táblát pedig tedd ki a hálószobádba, vagy olyan helyre, ahol szem előtt van. Amint egy kívánságod megvalósul, vedd le a hozzá tartozó szárnyat és mondj köszönetet az angyaloknak. Égesd el a szárnyat és szórd a hamut a szélbe. Jutalmazd meg magad valami kis ajándékkal, és lepj meg valaki mást is egy kis kedvességgel.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL