KÖZÉRZET

A szorongás és a depresszió 7 legfőbb oka - Jó, ha tisztában vagy vele!

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbb ember, aki szorongással és depresszióval küzd, nem is tudja pontosan, miért olyan fontos ez. Eltekintve attól, hogy az egyén megél egy traumatikus eseményt (konfliktus, vagy egy szeretett személy halála), nincs tisztában azzal, hogy miért is történik minden, miért alakul ki a szorongás vagy a depresszió.

 

„Ne higgy el mindent, amit hallasz – sokszor az elme játszik veled.” – dr. Daniel Amen

A legtöbb esetben nem csak ez az egyetlen ok a szorongás vagy a depresszió kialakulásakor. Az orvosok úgy vélik, hogy több tényező is közrejátszik mindebben, a gének, a korábbi tapasztalatok, a jelenlegi körülmények és még sok más. Nem az a legfontosabb kérdés, hogy miért is szorongsz, vagy épp miért vagy depressziós. Ennél sokkal fontosabb, hogy megértsd, ez nem a te hibád. A depresszió és a szorongás ugyanis egy mentális betegség, ami bárkinél kialakulhat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy bizonyos életmóddal sajnos nagyobb eséllyel alakulhat ki. A feltétel lehet akut (rövid távú) vagy krónikus (hosszú távú); minden a korábbi fönt említett több tényezőnek köszönhető. Ennek tudatában legalább a jelenlegi körülményeiden próbálj meg változtatni, hogy csökkenjen a szorongás és a depresszió. Íme, a depresszió és szorongás 7 életmódbeli kiváltó oka:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL