SZÉPSÉG

Tökéletes hullámok, csodás hajzuhatag

Szerző:
Szabó Anna
Ősszel hódítanak a göndör, hullámos fürtök. A szexi, csillogó loknik által megváltozik a kisugárzásod, és meglátod, a csodálatos hajkorona mennyire bűbájossá tesz. Nézd csak meg a sztárokat, a göndör fürtök közöttük is menők.

Most megtudod, hogyan érheted el te is a szuper hajkölteményt. Tippjeink segítségével garantáltan beleszeretsz a göndör fürtökbe, legyen az vad és engedetlen, vagy finom és hullámos.



Nicole Kidman

Az ausztrál színésznőnek nagyon sokféle arca van, és nincs ez másképp a hajviseletével sem. Nicole mindig büszkén mutogatja a tökéletes, aranyló fürtjeit, akár be van szárítva a haja, mint egy Hollywood-i szépségkirálynőnek, akár csak természetesen omlik a vállára. Úgy gondoljuk, hogy a hosszú fürtök valóban illenek Nicole ritka szépségéhez, mivel a természetesen eső loknik lágyítják arcának vonásait.


Nicole frizurájának titka a rendezettség

Formázás előtt védő krémmel keni be a haját, amely segítségével megőrzi a hajszálak nedvességtartalmát, és szabályozza a rakoncátlan, göndör fürtöket. A szérumot nagyon könnyű felvinni, eloszlatni, és nem nehezíti el a hajat. Ráadásul néhány óra elteltével is rendezettnek hat tőle a frizura. Fenségessé varázsolja a hullámokat, kihangsúlyozza a göndör tincseket, új formát, fényt kölcsönöz neki.


Tökéletesen göndör fürtök

A dupla spirálos hajsütővassal nagyszerű fürtöket készíthetsz magadnak. A legújabb technológiának köszönhetően nem árt a hajnak, és hatalmas segítség a rakoncátlan fürtök megszelídítésében.


 


 

1. Kerastase – Oleo Elasto-Curl – hajápoló krém száraz, göndör hajra 150 ml (7.350 Ft)
2. Babyliss - Press N’ Curl Spirál hajsütővas kerámia bevonattal (7.990 Ft)


Vanessa Paradis

Vanessa Paradis nemcsak Johnny Deppet kapta ajándékba, hanem az örök ifjúság titkát, és a tökéletes loknikat is. Hajából sugárzik a természetesség, laza hullámai lágyak, finomak. Vanessa középen elválasztja a haját, hogy hullámai lazán a vállára omolhassanak, miközben előnyösen keretezik arcát. Ettől megjelenése kicsit hippis, de ez nagyon illik hozzá.


Kócolódni tilos!

Vanessa haja sajnos gubancolódásra hajlamos. Ezért olyan speciális ápolószert használ, amely lágyítja a hajszálakat. A finom tejnek köszönhetően a hajszálak pikkelyei elsimulnak, így egészségesnek és fényesnek hatnak. Nem szabad azonban sokat használni belőle, mert könnyen elnehezítheti a frizurát, és a haj hamar zsírossá válik.


Szelídülj meg!

Búcsút mondhatsz a kezelhetetlen, rakoncátlan hullámos fürtöknek. Vannak termékek ugyanis, amelyek olyan hatóanyagot tartalmaznak, amely megszelídíti tincseidet, és tökéletes frizurát farag belőle. Egyaránt alkalmazható a természetes hullámokra, illetve a dauerolt fürtökre is.


Rugalmas és könnyű

Egy csillogó hab segít felvenni a harcot a makacs göndör fürtökkel. Hatóanyagainak köszönhetően hidratálja a hajszálakat, és nedves hatást biztosít a frizurának. Az eredmény: gyönyörű, rugalmas hajkorona. Fontos, hogy hagyd magától megszáradni.


 

 



1. Kerastase Lait Vital hajkondícionáló tej (6350 Ft)
2. Sunsilk hajszerkezet simító krém (690 Ft)
3. L'Oréal Studio Line göndör fürtökre


Christina Aguilera

Christina ott volt az elsők között, aki platina szőke hullámokkal robbant be a köztudatba, a Back to Basic albumával. Azóta is ez jelképezi extravagáns megjelenését. Imád játszani szexi fürtjeivel, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ápolás gyorsan

Christina kedvenc samponjának különlegessége a golgotavirág kivonat és a pacsuli keverékében rejlik. Rendkívül puhává, selymessé és könnyen kezelhetővé varázsolja még a rakoncátlan göndör hajat is. Előnye, hogy egy lépésben két ápolási folyamatról gondoskodhatsz, hiszen nagymértékben tartalmaz balzsamot is. Nagyszerű illata van, és új életet lehel a fáradt hajvégekbe.


Lágy és puha fürtök

Christina egy héten egyszer használja kedvenc hajpakolását. A vasban, C-vitaminban és gyömbérben gazdag hajápoló életre kelti és rugalmassá varázsolja a frizurát. Mélyen behatol a haj szerkezetébe és elsimítja a hajszálak pikkelyeit. Professzionális hajpakolás, amelynek használata mindössze 3 percet vesz igénybe, és a hajadat lággyá és puhává varázsolja.



 

 


1. Herbal Essence 2 in 1
2. L’Oréal Professionnel – Inné energetizáló kivonat


Salma Hayek


Salmának tömérdek mennyiségű, sötét hajkoronája van, ezért mindig különböző frizurákat próbál ki. Egyszer szög egyenes, egyszer erősen bodorított, máskor pedig lazán hullámos. A természetes hullámait mindennél jobban imádja.


Tápláld a hajadat!

Salma egy nagyszerű kondicionálót használ, amely mélyen táplálja a hajszálakat. Ez a kondicionáló gyümölcssavat, avokádót és barackolajat tartalmaz, amelyek a haj erősítéséért felelősek. Egyaránt használható a gubancolódó és a természetes göndör hajra. Különös előnye, hogy esős, párás időben sem göndörödik vissza az egyenesre szárított haj.


Vigyázz, kész, tökéletes!

A természetes göndör haj sokszor él önálló életet. De semmi gond, Salma módszerével könnyedén elérheted a rendezett hullámokat. Használj melegíthető hajcsavarókat! Száraz hajadat spricceld be egy kis hajban maradó, pumpás balzsammal, majd tincseidet egyenként tekerd a már előre felmelegített csavarókra. Hajszárítóval egy kicsit száríts rá, ha sietsz. Meglátod, tökéletes fürtjeid lesznek kevesebb, mint fél óra alatt.




1. Garnier Fructis hidratáló, kondicionáló pakolás göndör hajra (790 Ft)
2. Babyliss melegíthető hajcsavaró (6.990 Ft)


A szakértő tanácsai

Most nem divat az egyenes haj, nincs értelme tehát a hajvasalóval gyilkolnod a hajadat. De akkor sincs okod aggodalomra, ha nem áldott meg az Anyatermészet természetes göndör vagy hullámos hajjal. Lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésedre, hogy csodálatos, hullámos hajkoronát varázsolj magadnak. A trend úgyis a hosszú, hullámos fürtöket támogatja. A hullámos hajtincsek finoman keretezik az arcodat, és lágyítják vonásaidat. A fokozatosan vágott fazon pedig még a vékonyszálú, kevés hajat is dúsabbnak mutatja.

Ha azonban szerencsés vagy, és fürtjeid természetesen göndörödnek, igencsak oda kell figyelned a rendszeres ápolásra. Fontos, hogy rendszeresen használj kondicionálót, balzsamot, hajpakolást, hajhabot, hajsprayt vagy hajápoló szérumot. Az egészségesen göndör fürtökhöz legjobb, ha magától hagyod megszáradni a vizes hajat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL