Napi horoszkóp - 2017-04-20

Kos

Kedves Kos! Most aztán megmutathatod, hogy mit tudsz, és mennyit érsz. Sikered akár tartós, akár a véletlen műve, megsokszorozza energiáidat. Boldogságod akkor tökéletes, ha családoddal, partnereddel együtt osztozhatsz örömödben. A jövőben úgysem árt, ha közlékenyebb leszel velük.

Bika

Kedves Bika! Szép idő van, akár kirándulni is lehetne menni. Boldog ember az, aki ezt megteheti. Ám még ezen a napon is érhetnek meglepetések, munkáddal, párkapcsolatoddal kapcsolatban. Nem éppen erre vágytál, de mindenképpen megtiszteltetés. A válasszal ne késlekedj, úgyis eleve tudod, elfogadod-e, vagy sem.

Ikrek

Kedves Ikrek! Életed annyiban hasonlít a mesékhez, hogy ott is annyi bonyodalom, kellemetlenség történik, de a végén mindig minden a helyére kerül, és minden jól végződik. Ezt a mesét az élet írja, de azért időnként megengedi, hogy beleszólj, és a saját kényed-kedved szerint alakítsd a történetet.

Rák

Kedves Rák! Nincs kedved kikelni az ágyból, semmi kötelességtudat nem szorult ma beléd. Annak örülnél leginkább, ha ma az égvilágon semmit nem kellene tenned. Lehet, hogy a sok morfondírozás miatt későn pattansz ki az ágyból, és lekésel valamiről. Mert sajnos vissza kell csöppenned a rideg valóságba.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egyre többet gondolsz arra, hogyan töltöd majd nyári szabadságodat. Az sem mellékes, hogy hol. Feldob a tervezgetés. Nehezedre esik viszont vágyaidat a pénztárcádhoz igazítani. De ha sikerül, már a szervezéshez is nekiláthatsz. Ez igazán testhez álló feladat az Oroszlán számára.

Szűz

Kedves Szűz! Nem mersz semmibe belekezdeni, mert mindjárt mindenben a vesztés lehetőségét látod. Pedig amit ma elmulasztasz, arra többé nem nyílik lehetőséged. Ezzel pedig sokat veszítene. Jobban teszed, ha végre megembereled magad, és legalább partnered magabiztosságából merítesz egy keveset.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minden kezdet nehéz. Ezt tapasztalod ma is, amikor valamibe belekezdesz. Mielőtt bekövetkezik az első kudarc, jobban teszed, ha megbeszéled családtagjaiddal a tennivalókat, és felosztjátok magatok között a munkálatokat. Meglátod, a csapatmunka nemcsak gyorsabb, de sokkal hangulatosabb is.

Skorpió

Kedves Skorpió! Az elmúlt hónapokban nem volt időd kedvenc foglalatosságodra. Nem vitás, hogy rossz közérzeted, hangulatod és növekvő idegességed is ennek köszönhető. Próbálj meg időt szakítani arra, hogy ha nem is rendszeresen, de időről időre hozzájuss régi hobbidhoz, a speciális kikapcsolódáshoz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha vállalkozó kedved, tettrekészséged töretlen, munkával kapcsolatos problémáid ma végre megoldódhatnak. Elég, ha az eszedre hallgatsz, és nem hagyod, hogy indulataid magukkal ragadjanak. Partnered váratlan, örömteli hírrel áll elő, amely hosszabb időre meghatározhatja a kapcsolatotokat.

Bak

Kedves Bak! Egy nehéz helyzeten sikerül átvergődnöd határozottságodnak, higgadtságodnak köszönhetően. Lélekjelenléted nemcsak téged ment meg, sokan fognak igaz hálával gondolni rád. A hirtelen próbatétel ellensúlyozására egy-két könnyelmű kiadásba vered magad. Ne törődj vele! Így van ez rendjén.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Sok kicsi sokra megy! Soha nem gondoltad volna, hogy ez a mondás igaz lehet. Most mégis elégedett vagy, hisz az elvégzendő apróságok listájáról sokat kipipálhattál. Ha már így belejöttél, ne hagyd abba! Hívd fel azt a régi barátot, ismerőst, és mártózz meg egy kicsit a régi világban.

Halak

Kedves Halak! A kedvező feltételek ma a jegy februári szülötteit részesítik előnyben. Ne feledd: az alapos előkészítés az első pillanatban meghatározhatja az ügy kimenetelét. Nyugodtan mondj le a „vak tyúk is talál szemet” elv alkalmazásáról. Ha belegondolsz, amúgy sincs sok közöd a kapirgáláshoz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL