Napi horoszkóp - 2017-04-19

Kos

Kedves Kos! Nagyon vársz egy telefonhívást vagy üzenetet, de hasztalan reménykedsz: néma a készülék. Bánt a dolog, de beletörődsz abba, hogy semmi sem fodrozza fel a nap eseménytelenségét. Szerencsére elfoglaltságot találsz magadnak, képzeletben pedig szépen kiszínezed a múlt legkedvesebb emlékképeit.

Bika

Kedves Bika! Minden összekuszálódik körülötted, mindenki megbolondul, mást akar, mond, tesz, mint tegnap, ráadásul azt állítja, hogy tegnap is ugyanezt akarta, mondta, tette. Lehetőleg ne folyj bele az eseményekbe, mert sokakat magadra haragíthatsz, ha őszintén megmondod a róluk alkotott véleményedet.

Ikrek

Kedves Ikrek! Senki sem tud kihozni a sodrodból ma, pedig többen is megpróbálkoznak vele. Ha mindig ilyen bölcs nyugalommal szemlélnéd a téged körülvevő világot, akkor nyilván nem is Ikrek volnál. Mindenesetre – próba szerencse – legalább kísérelj meg egy keveset átmenteni ebből a következő napokra is!

Rák

Kedves Rák! Nem oldottad fel az ellentétet, és ez sokkal jobban rányomja bélyegét napodra, mintsem gondolnád. Úgy érzed, a napokban csupa haszontalansággal töltötted idődet. Válassz valami értelmes programot, így legalább lelki válságodból is kikecmereghetsz. Kevés dolog kelti csak fel érdeklődésedet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha jut időd egy-egy kirakat megszemlélésére, ne habozz. Engedj a csábításnak és lepd meg magad valamivel, ami örömet okoz. Új szerzeményedet öltsd magadra, és úgy érezheted, mintha kicseréltek volna. És ezt még fokozhatod azzal, hogy egy apró ajándékkal partnerednek is kedveskedsz.

Szűz

Kedves Szűz! Nem is remélted, hogy a nagy Ő vacsorára hív. Fejezd meg mielőbb a munkát, hogy legyen időd kicsinosítani magad! A vacsora remekül sikerül, így minden esélyed meg van arra, hogy a további események is eredményesek lesznek. Na, igazán elégedetten hajthatod nyugovóra a fejedet ma éjszaka.

Mérleg

Kedves Mérleg! Jó hangulatban ébredsz, a világot egyszeriben szépnek látod. Kinek lenne kedve ilyenkor hétköznapi dolgokkal foglalkozni? Szerelemre a legalkalmasabb e nap. Partnereddel csodálatos élményben lesz részetek, ha beterveztek egy kis kirándulást. Idilli táj, gyönyörű idő, csodás naplemente.

Skorpió

Kedves Skorpió! Tudtodon kívül döntenek jövődről, határoznak lehetőségeidről. Bár erről később szerzel tudomást, mégis már ma érzed, hogy valami vibrálás van a levegőben. Hogy pontosan mi, azt még nem tudod, csak sejted, hogy számodra kellemetlen dolgok vannak készülőben. Ettől érzékeny, ideges vagy.

Nyilas

Kedves Nyilas! Oszd meg gondjaidat társaddal! A munkahelyi intrikák okozta csalódáson hamarabb túlteszed magad, ha érzed, hogy partnered melletted áll. Társtalan Nyilasok észrevehetnék végre, hogy valaki a közvetlen környezetükben csak egy biztató jelre vár. Ne hanyagold egészségügyi problémáidat sem.

Bak

Kedves Bak! Minthogy nagyon nehéz veled összebarátkozni, nem egykönnyen engeded magadhoz közel az embereket, meg vagy lepve, hogy nem állnak ki melletted. Pedig ha egy kis lehetőséget is adnál, hogy megismerjenek, bizonyára több támogatóra találnál. Ne húzódj be az odúdba, keress új ismeretségeket!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Valahogy úgy élsz, mintha rád nem vonatkoznának a mindennapok törvényei. Pedig ez nem így van. A számlák maguktól nem fizetődnek be, és az autó sem gurul el a szervizig. Törődj többet ezekkel a fránya hétköznapi dolgokkal! Jobban fogod érezni magad, ha legalább ezek rendben lesznek!

Halak

Kedves Halak! Amennyiben ma kezdeményezel, minden valószínűség szerint siker koronázza vállalkozásodat, minthogy a feltételek kedvezőek. Ha ennek ellenére balul ütnének ki a dolgok, akkor valamilyen alapvetően fontos számításba hiba csúszott. Ez gyakori jelenség a Halak életében, nem szabad csüggedni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL