LELKIPATIKA

5 módszer, hogy megtisztítsd a személyes életteredet a negatív energiáktól

Szerző:
Szabó Anna
Az energiának jellemzően két formája van: jó és rossz. A pozitív energiákba tartozik a belső erő és a szeretet, ami mindent áthat. Ez egyben eszköz és jutalom is, ami a jó tetteidért jár, illetve jó cselekedetre ösztönöz. A rossz energia mindennek az ellentéte. Az önző vágyak és a különböző lelki betegségek tartoznak ide, ezt az erőt azonban nem lehet elkerülni, mivel ez a változás katalizátora. 

Nem tudsz teljes életet élni, ha nem hagyod ezeket az energiákat áramlani, hiszen ez az energia ösztönöz fejlődésre, és meghatározza azt, hogy milyen személyiség is vagy. Igenis túl kell tudnod lendülni a nehézségeken, kitartónak és pozitívnak kell lenned, és bár nem könnyű szembenézni a nehézségekkel, de ez az energia számodra igenis termékeny lehet.

Realizáld, hogy milyen fontos mindez. Amikor mindezt olvasod, valószínűleg úgy vagy ezzel, hogy nehéznek találod ezt az utat, de hidd el, képes vagy keresztüljutni mindenen, ami rossz. Csupán mindig próbáld meg a lehető legjobbat kihozni saját magadból. Lehet, hogy te magad még nem éltél át olyasmit, hogy igazán nehéz feladat elé állított volna az élet, de biztosan láttál már másokat, akik hagyták, hogy elnyomja őket a sok negatív érzés és energia.

Az ilyen negatív gondolkodás azonban elnyomja az elmét és elnehezíti a szívet. Soha ne próbáld meg elfojtani ezeket az érzéseket magadban, mert ezek végül jó célt fognak szolgálni. Az elméd megpróbál kiutat keresni minden olyan gondolatkörből, ami meglepően negatív, szörnyű és önző. Vajon hogyan tudnál úgy gondolkodni, hogy ne magasodjanak eléd a képzeletbeli hatalmas akadályok? Ez esetben a szíved az, ami segíthet. Noha úgy érzed, hogy talán tévútra vezetnek a megérzéseid, de ne feledkezz meg arról, hogy ez még mindig a szívedből jön! Hidd el, hogy mindez a javadat szolgálja, bízz a megérzéseidben.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL