MÁGIA

Húsvéti tojás termékenységi bűbáj - Egyszerre szép és rendkívül erőteljes varázs a gyermekáldásért

Szerző:
Szabó Anna
Azok, akik gyermekre vágynak, semmiképpen se hagyják ki a húsvét nyújtotta mágikus és elképesztően erőteljes termékeny energiákat. Végezzétek el ezt az egyszerű, de annál szebb, ám főként szinte biztosan működő húsvéti termékenységi tojás bűbájt és akár már heteken belül úton lehet a vágyott gyermek!

Valósuljon meg a vágyad, használd ki a húsvéti termékeny energiákat és varázsolj magadnak, hogy mielőbb megfoganjon benned az új élet!

 

Kellékek

6 fehér gyertya

Barka ágak

Tojások

Festék

Bőrbarát festék

(Kép forrása: Vidéki Élet Magazin)

A varázslat menete

Nincs más dolgod, mint hétfői napon gyújts 6 fehér gyertyát. A hasadra rajzolj fel egy spirált, amit az alábbi képen látsz. Utána fess magadnak piros színű tojásokat illetve olyanokat, amiken nyúl vagy csibe szerepel. Úgyhogy itt szükség lesz egy kreativitásra és kézügyességre.

Közben végig gondolj arra, hogy hamarosan megfogansz. Olyan nagy szeretettel és odaadással készítsd, mintha már a leendő gyermekednek készítenéd ajándékba.

Utána nincs más dolgod, mint felakasztani a tojásokat a barkáta e szavak kíséretével: „A réteken már zajlik az élet, a nyulak is szerelembe estek, a kiscsibék már lassan kikelnek, én pedig mához egy éven belül teherbe esem, s jövő ilyenkor gyermekemmel karöltve festek.”

Miután felakasztottad a tojásokat, mond el az igét még egyszer, miközben óvatosan az óramutató járásával körkörösen simogatod a hasadat.

 

Tedd a feldíszített barkákat a hálódba és ha lehetőséged van rá, tégy köré nyúldíszeket és az este folyamán szeretkezzetek a kedveseddel. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL