2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mennyi a mentális életkorod? - Képes lélekelemző teszt

Herceg Petra

Minden embernek van egy tényleges kora, és emellett egy úgynevezett „mentális kora” is. Mi is az a mentális kor? - kérdezheted. Alapvetően a mentális korod meghatározza azt, hogyan beszélsz, miként gondolkodsz, mennyire vagy érett, függetlenül a valódi életkorodtól. Egyeseknek idősebb a lelkük, mert érettebbek valódi koruknál, van, akiknek pedig fiatalabb, mert a cselekedeteik arra utalnak. 

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, válaszolj őszintén a hozzájuk tartozó kérdésekre, majd olvasd el az elemzést, és fedezd fel a valós életkorodat!

Ha a válaszok kombinációit kaptad, és nem tudod eldönteni, melyik csoportba is tartozol, akkor sem kell aggódnod, a mentális kor ugyanis úgy változik, ahogyan az évszakok követik egymást. Néha úgy érzed magad, mint egy gyermek, máskor akár egy idősebb ember, megint máskor valahol épp a kettő között. Ez azonban teljesen normális, és a legtöbb ember pont ugyanígy érez.

1. Melyik szín az, ami legelőször feltűnik neked a képen?
A. Sötétbarna
B. Világosbarna
C. Zöld

2. Melyik szín tűnik fel először az alábbi képen?
a) Fekete
b) Világosbarna
c) Narancssárga / sárga

3. Melyik a domináns szín számodra ezen a képen?
a) Kék
b) Zöld
c) Narancs

4. Milyen szín az, amelyiket először megláttad a képen?
a) Zöld
b) Vörös
c) Sárga

5. Ezen a képen melyik színt választanád?
a) Zöld
b) Barna
c) Rózsaszín

6. Melyik szín fog meg leginkább a képen?
a) Sötétzöld
b) Világoszöld
c) Piros

7. Melyik színt választanád a képen?
a) Narancs
b) Sárga
c) Zöld

8. Melyik szín az, ami leginkább megragad a képen?

a) Piros
b) Narancs
c) Zöld

Ha a legtöbb válasz az „a"

Idős lélek vagy. A mentális korod valahol 75 és 80 év között van. Bölcsebb vagy, mint a családtagjaid és a barátaid, ezért gyakran kérik ki személyes ügyekben a tanácsaidat. Úgy érzed, már jártál korábban ezen a bolygón, és nem igazán kötnek le a hétköznapi ügyes-bajos dolgok. Jobban szeretsz inkább egyedül csöndes tevékenységeket végezni, mint például az írás, az olvasás, séta a természetben vagy éppen a kertészkedés. Szeretsz a szabadban lenni, ott találod meg leginkább a lelki békédet.

Ha a legtöbb válasz a „b"

Vibráló egyéniség vagy, aki szeret emberek között lenni. A mentális korod 35-40 év közötti lehet. Viszonylag fiatal lélek vagy, de vannak dolgok, amikben megfontoltan is képes vagy dönteni, ami segít megtartani az egyensúlyt. Élvezd a társasági életet, de tudd, hogy hol a határ, és ne vesd el túlságosan a sulykot. Végezd felelősségteljesen a feladataidat. Szereted az otthonodat csinosítani, és igazán kreatívan is teszed mindezt.Vezető személyiség vagy, ha kell, képes vagy átvenni az irányítást, jól tudsz bánni az emberekkel. Kitűnsz a tömegből, magabiztosságot sugárzol.

Ha a legtöbb válasz a „c”

Nagyon fiatal lélek vagy. A mentális korod 5 és 10 év között van. Nem veszed túl komolyan az életet, inkább a megérzéseidre és a szívedre hallgatsz. Nem igazán jössz ki a saját korosztályoddal, ha felnőttek és gyermekek közelében vagy, sokszor a kicsikhez közeledsz. Nem mindig találod meg a felnőttekkel a hangot, hiszen azt vallod, hogy itt a nevetés, a játék és a szeretet ideje, nem pedig mindig a komoly témáké. Az embereket megfertőzöd a jókedveddel, és képes vagy mindennek a jó oldalát látni, felvidítasz másokat, ha éppen szomorkodnak valamiért.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

Életed 1/3-át alvással töltöd. A minőségi éjjeli alvás és az egészségügyi állapotod nagyban függ az alvás alatti testtartástól, és attól, mit teszel közvetlen elalvás előtt. Most a szakemberek tanácsait gyűjtöttük össze, amellyel megszüntetheted az alvás okozta egészségügyi problémáidat.

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép