2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mennyi a mentális életkorod? - Képes lélekelemző teszt

Herceg Petra

Minden embernek van egy tényleges kora, és emellett egy úgynevezett „mentális kora” is. Mi is az a mentális kor? - kérdezheted. Alapvetően a mentális korod meghatározza azt, hogyan beszélsz, miként gondolkodsz, mennyire vagy érett, függetlenül a valódi életkorodtól. Egyeseknek idősebb a lelkük, mert érettebbek valódi koruknál, van, akiknek pedig fiatalabb, mert a cselekedeteik arra utalnak. 

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, válaszolj őszintén a hozzájuk tartozó kérdésekre, majd olvasd el az elemzést, és fedezd fel a valós életkorodat!

Ha a válaszok kombinációit kaptad, és nem tudod eldönteni, melyik csoportba is tartozol, akkor sem kell aggódnod, a mentális kor ugyanis úgy változik, ahogyan az évszakok követik egymást. Néha úgy érzed magad, mint egy gyermek, máskor akár egy idősebb ember, megint máskor valahol épp a kettő között. Ez azonban teljesen normális, és a legtöbb ember pont ugyanígy érez.

1. Melyik szín az, ami legelőször feltűnik neked a képen?
A. Sötétbarna
B. Világosbarna
C. Zöld

2. Melyik szín tűnik fel először az alábbi képen?
a) Fekete
b) Világosbarna
c) Narancssárga / sárga

3. Melyik a domináns szín számodra ezen a képen?
a) Kék
b) Zöld
c) Narancs

4. Milyen szín az, amelyiket először megláttad a képen?
a) Zöld
b) Vörös
c) Sárga

5. Ezen a képen melyik színt választanád?
a) Zöld
b) Barna
c) Rózsaszín

6. Melyik szín fog meg leginkább a képen?
a) Sötétzöld
b) Világoszöld
c) Piros

7. Melyik színt választanád a képen?
a) Narancs
b) Sárga
c) Zöld

8. Melyik szín az, ami leginkább megragad a képen?

a) Piros
b) Narancs
c) Zöld

Ha a legtöbb válasz az „a"

Idős lélek vagy. A mentális korod valahol 75 és 80 év között van. Bölcsebb vagy, mint a családtagjaid és a barátaid, ezért gyakran kérik ki személyes ügyekben a tanácsaidat. Úgy érzed, már jártál korábban ezen a bolygón, és nem igazán kötnek le a hétköznapi ügyes-bajos dolgok. Jobban szeretsz inkább egyedül csöndes tevékenységeket végezni, mint például az írás, az olvasás, séta a természetben vagy éppen a kertészkedés. Szeretsz a szabadban lenni, ott találod meg leginkább a lelki békédet.

Ha a legtöbb válasz a „b"

Vibráló egyéniség vagy, aki szeret emberek között lenni. A mentális korod 35-40 év közötti lehet. Viszonylag fiatal lélek vagy, de vannak dolgok, amikben megfontoltan is képes vagy dönteni, ami segít megtartani az egyensúlyt. Élvezd a társasági életet, de tudd, hogy hol a határ, és ne vesd el túlságosan a sulykot. Végezd felelősségteljesen a feladataidat. Szereted az otthonodat csinosítani, és igazán kreatívan is teszed mindezt.Vezető személyiség vagy, ha kell, képes vagy átvenni az irányítást, jól tudsz bánni az emberekkel. Kitűnsz a tömegből, magabiztosságot sugárzol.

Ha a legtöbb válasz a „c”

Nagyon fiatal lélek vagy. A mentális korod 5 és 10 év között van. Nem veszed túl komolyan az életet, inkább a megérzéseidre és a szívedre hallgatsz. Nem igazán jössz ki a saját korosztályoddal, ha felnőttek és gyermekek közelében vagy, sokszor a kicsikhez közeledsz. Nem mindig találod meg a felnőttekkel a hangot, hiszen azt vallod, hogy itt a nevetés, a játék és a szeretet ideje, nem pedig mindig a komoly témáké. Az embereket megfertőzöd a jókedveddel, és képes vagy mindennek a jó oldalát látni, felvidítasz másokat, ha éppen szomorkodnak valamiért.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

A fibromialgia, más néven fibromialgia szindróma (FMS) egy krónikus állapot, amely fájdalmat okoz az izmokban és a csontokban. Nehéz diagnosztizálni, nincs különösebb oka a kialakulásának, a tünetek fokozatosan jelennek meg. Most megtudhatod, hogy miről is ismerheted fel ezt a betegséget, és hogyan orvosolhatod a fájdalmat.

Tovább »
Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Nagy Sudoku bajnok vagy? Oda vagy azokért a feladatokért, amiken kicsit – vagy nagyon – töprengened kell? Nagyon helyes, jó, ha szereted a kihívásokat, az ilyesfajta játékokat, amik nem csak kikapcsolják az embert, hanem egyenesen lázba hozzák az elmét és működésre sarkallják. Ezúttal 6 matematikai feladvány vár arra, hogy átláss rajtuk!

Tovább »
Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép