Napi horoszkóp - 2017-04-12

Kos

Kedves Kos! Továbbra is magasan ragyog hivatásod szerencsecsillaga. Ma még zavartalanul sütkérezhetsz sikereid fényében, építheted karrieredet. Családi helyzetedben is fontos változás várható, vagy olyan esemény, amely új értelmet adhat életednek. Ez éppúgy lehet valaminek a kezdete, vagy tragikus vége.

Bika

Kedves Bika! Egyik pillanatban táncolni volna kedved, az egekben érzed magad, és minden okod meg van erre. Kimagasló teljesítményeddel átütő sikert aratsz vállalkozásodban. A másik pillanatban minden ok nélkül elszomorodsz, nem látod értelmét a küzdelemnek. Hullámzó kedélyed nyomot hagy munkádban is.

Ikrek

Kedves Ikrek! Miért nem ismered el, ha hibát követtél el, hisz ezzel csak tovább súlyosbítod helyzetedet. Tedd félre büszkeségedet, próbáld meg valamelyest kritikusabb szemmel nézni önmagad! Meglátod, környezeted hálásan fogadja majd ezt, önmagad pedig megkímélheted az újabb tévedések következményeitől.

Rák

Kedves Rák! Ha csábító ajánlatot kapsz, ne bízd a véletlenre. Ne légy könnyelmű, rögzíttesd írásban kívánalmakat. Tudja mindenki, hogy irtózol az ilyesmitől, mégis szánj erre némi időt, megéri. Bármilyen jónak mutatkozik az üzlet, kérj rá biztosítékot. A mai időkben nem szabad lemondani a biztonságról.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha kimerült vagy, sokkal sötétebbnek látod a világot, mélyebbnek a hullámvölgyeket, mint amilyen valójában. És ezt még fokozod morgásoddal. Környezetedet rettegésben tartod mogorva viselkedéseddel. Pedig ha úrrá leszel rossz kedveden, és otthon felengedsz, kellemes estére számíthatsz.

Szűz

Kedves Szűz! Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Megtartani már nem lesz ilyen könnyű. De ne add fel mindjárt az elején! Ha kitartóan küzdesz, és továbbra is ilyen kedves, magával ragadó maradsz, könnyen elérheted áhított célodat. Csak kitartás kérdése az egész. Az idő pedig neked dolgozik.

Mérleg

Kedves Mérleg! Érzed a közelgő változások szelét, pedig semmi kedved az új dolgokhoz. A régi eseményekről, győzelmekről, veszteségekről nosztalgiázol. Kár volna változtatni bármin, hiszen olyan jól ment minden mostanában. Még szerelmi életed is sikeres és tartós, legalábbis az előző évekhez viszonyítva.

Skorpió

Kedves Skorpió! A felmerült problémák mindenképpen átgondolást és értékelést tesznek szükségessé. Nagy a valószínűsége, hogy a háttérben egy személy áll, aki szeretné megzavarni mindennapi életedet. Ideje, hogy neki kezdj a régóta halogatott edzésnek. A kellemes idő kifejezetten csábító a bevezetéshez.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma sem a munkádban, sem pedig a magánéletedben nem számíthatsz semmilyen jelentős és érdekes eseményre. Nem is baj, végre jó lesz egy kis nyugalom. Legalább marad időd feltöltődni. Használd ki ezt a szélcsendet valamilyen magányos tevékenységre, akár egy kis csendes, otthoni meditálásra.

Bak

Kedves Bak! Ma kedveznek a csillagok a szerelemeseknek. Kár lenne kihagyni a lehetőséget! Természetesen ez az érzelmi életre ugyanolyan mélységben igaz. Baráti, családi kapcsolataink elmélyítésében legalább olyan eredményesek lehetünk. Tüdő, gyomor, bélpanaszok enyhülésére is számíthatsz ezen a napon.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A mai afféle dühítő nap. Majdnem sikerül keresztülvinni legújabb ötletedet, majdnem sikerül veszekedés nélkül megúszni a munkahelyi csetepatét, majdnem sikerül kedveseddel elhitetni, hogy minden a rendben van… Sajnos csak majdnem. Nincs más hátra, fújd le az ütközetet, és vonulj vissza!

Halak

Kedves Halak! Kezdeményezésnek, újabb kalandnak nem kedvez a nap. Ezt vedd bölcsen tudomásul, akkor is, ha titkon mást reméltél. Elégedj meg azzal, amit a sors ma nyújt neked. Hiszen ez sem kevés… Valld be, életedben nem egyszer voltál már olyan helyzetben, amikor ajándéknak tekinthetted volna a napot.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL