MÁGIA

Húsvéti bőség és jólét teremtő rituálé - Alapozd meg az éves szerencsédet!

Szerző:
Szabó Anna
Varázsolj magadnak és akár szeretteidnek Húsvét napján bőséget és jólétet, ami tartson ki mellettetek egész évben! Nem lesz nehéz dolgod, csupán megnyitni a boszorkánykonyhádat és a gasztrotudás mellé egy csipet mágiát is belevinni és voilá! már ömlik is a nyakadba a jó szerencse, a pénz, a gazdagság, minden, amit csak kívánsz! Legalábbis ez a cél!

Intézkedj, hogy egész évben meg legyen életedben a jólét és ha úgy kívánod, akár szeretteidében is! Végezd el a rituálét Húsvét napján és akár már másnaptól a sors kegyeltje lehetsz és élvezheted Fortuna áldásait, pénzben, lehetőségekben vagy akár anyagi javakban egyaránt!

Kellékek

13 db fehér gyertya

Saját kezűleg készített sütemény, de a legjobb a húsvéti kalács

Főtt tojások

Bor

A varázslat menete

Húsvét napján készítsd el a kalácsot és a főzd meg a tojásokat. Amint kész vannak vonulj el velük az oltárodhoz vagy oda, ahol a szertartást fogod végezni. Helyezd el kör alakban a gyertyákat és tedd középre a kalácsot, a tojásokat és a bort.
Gyújtsd meg a gyertyákat és relaxálj a célodra, képzeld el miként jelenik meg a bőség és a jólét az életedben és esetleg szeretteidében.
Mikor felkészültél, jöhet az ige: „Étek, bor és sütemény, legyen ez mind a tiéd! Fogadd el Szent Anyám, és ha kedvedet leled benne, áld hát meg! Mert a sütemény a te tested, a bor a te véred és a tojás a te gyermeked. Hadd ünnepeljük veled a bőséget és a termékenységet, s kérlek tedd cserébe a mi életünket is termővé és bőségesé! Mert aki ezekből az ételekből eszik vagy iszik, annak neve legyen áldott és legyen meg mindene az idén!"

Ekkor csippents le egy kis darabkát a kalácsból, egyél meg egy tojást és igyál egy korty bort.

Mikor eljön az ebéd ideje, szolgáld fel a bort, a kalácsot és a tojásokat. Ha szeretnéd, hogy a bőség és a jólét szeretteidet is elérje, akkor szorgalmazd, hogy fogyasszanak belőle.

Miután végeztetek, söpörd össze a morzsákat, és lehetőség szerint mielőbb szórd szét a házad, avagy lakásod körül, de minimum az ajtód elé szórj és közben mond: „Szálljon áldás eme házra és a benne élőkre egyaránt!"

Ezzel el is intézted a jóléteteket!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL