Napi horoszkóp - 2017-04-08

Kos

Kedves Kos! Bizsergető híreket kapsz: valakinek nagy terveid vannak veled. Elképzelhető, hogy nagyot léphetsz előre, de az sincs kizárva, hogy hátra. Jól fontold meg a csábító lehetőséget. Nehogy hiúságodban igent mondj arra, amit később megbánthatsz. Időd van: hétfőig nyugodtan törheted a fejedet.

Bika

Kedves Bika! Vásároltál néhány könyvet a minap, és most végre van időd olvasni. Mások sem zavarnak, amit ilyenkor ki nem állhatsz. Az idő is kellemes, bár kissé csípős, azt meg kell vallani. Járj egyet a környéken! Sétálással, olvasgatással, miegymással telik el ez a nap. Csak soha rosszabb legyen!

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy beszélgetés során fény derül tájékozatlanságodra, hogy mennyire nem követed nyomon az élet eseményeit. Úgy látszik, minden elmaradásodat lóhalálában kell behoznod, ami nem a legmegfelelőbb módszer, és nem a legeredményesebb, mert felületességhez vezet. Próbálj rendszeresebben élni!

Rák

Kedves Rák! Hangulatod, mint a higany. Ingadozik fel-le, tulajdonképpen minden rendszert nélkülözve. A Rákokra amúgy is jellemző érzékenység ma rád fokozottan érvényes. Miért van az, hogy mostanában sorra elrontod hétvégéidet felesleges önmarcangolással? Ahelyett, hogy végre tényleg kipihennéd magad.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlánoknak is nagy szükségük van lazításra, könnyű kikapcsolódásra. Töltsd felfedező barangolással a napot. Ehhez válassz egy vagy akár több olyan útitársat, akikkel önfeledt beszélgetést folytathatsz. Tárd ki a lelked. Megkönnyebbülsz miközben, társaságod is nyitottabbá válik.

Szűz

Kedves Szűz! Megérintett a tavasz szele, égsz a szerelemtől, mint egy tizenéves. Bár nagyon valószínű, hogy zárt ajtón kopogtatsz, mégis jól esik az érzés. Csupán az áhított személy gondolata boldoggá tesz. Viszonzásul viszont hűvös pillantások. Jobb, ha felébredsz, mielőtt eloszlik a rózsaszín köd.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ne bánd, hogy ennyire szalad az idő, nagyon jó napokat, heteket tudhatsz magad mögött. Úgy érzed, megérdemled a pihenést. Használd ki a hétvégét, és a jó időt. Bár az időjárás még megviccelhet a mai napon, ugyanis a kirándulást valószínűleg elveri az eső. De az április már csak ilyen!

Skorpió

Kedves Skorpió! Nehezen tudod feldolgozni az elmúlt héten történteket. Nem csak azért vagy bizonytalan, mert Ő rébuszokban beszélt, hanem azért is, mert nem tudod, vajon mi késztette erre a szokásától eltérő cselekedetre. Nem tudod kételyeidet megosztani senkivel, és ezért önmagadat marcangolod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy látszik, a szerelem minden akadályt legyőz. Legalábbis, ha eddig bizonytalan és határozatlan voltál érzelmeidet illetően, ma mintegy megvilágosodásszerűen rájössz, hogy mégiscsak eddigi partnered az igazi. Nem érdemes, de nem is tudnád elhagyni. Az akadály, amit legyőztél: önmagad.

Bak

Kedves Bak! Nem szabadna kivárni, míg hirtelen nekibuzdulásod lelohad. Ha valamifajta elképzelésed más szemében extrém vágynak tűnik, ne add fel. Majd felzárkóznak a most még idegenkedők, sőt idővel azt is meg fogod érni, hogy saját ötletükként szeretnék bevezetni. Ne döbbenj meg, bírod szusszal!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Rendkívüli időszak ez a Vízöntőknek. Csodálatos napok várnak rájuk. Sikert sikerre halmoznak majd hivatásukban és a magánéletükben egyaránt. Lehet, hogy egy rég áhított tervet sikerül valóra váltanod, avagy egy jelentős üzletet fogsz nyélbe ütni. Most bármi megtörténhet, ne csodálkozz!

Halak

Kedves Halak! Ma nem teszel semmit. Restanciáidat sem igyekszel felmérni, hisz amúgy is reménytelen vállalkozás volna. Noha bőven akadna tennivalód, nem szorgoskodsz. Azt sem határozod el, hogy nagytakarítást végzel. A főzéshez sincs kedved. Egyetlen dologban vagy hajlandó elfáradni: a semmittevésben.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL