HOROSZKÓP

Belső gyermek a horoszkópban

Szerző:
Szabó Anna
Gyermekkorban, amikor még nagyon érzékeny a lélek, rengeteg kellemes és kellemetlen élmény éri. Ezek a tapasztalatok ugyan a tudatalattiba kerülnek, de még felnőttkorban is éreztetik hatásukat. Benned él a gyermek, aki valaha voltál. Keresd meg őt, és oldd fel a sérüléseit.

Nem is vagyunk tudatában annak, hogy a legkorábbi érzelmi tapasztalatainkkal találkozunk felnőttkorban is, csak mindig más-más köntösben. Ezeket a korai élményeket úgy ismételjük meg, hogy azoknak megfelelő embereket és helyzeteket vonzunk az életünkbe. Ha a belső gyermek sérült, ugyanúgy reagál, mint ahogy gyermekként tette. Az erő, a tehetetlenség, az igazolás vagy az elutasítás ugyanolyan érzésével. A múltban él, a jelent pedig a hiány, a visszautasítás és a sértettség szűrőjén keresztül látja.

Gyógyulásunk feltétele, hogy szeretettel viszonyuljunk a sérült belső gyermekünkhöz. Neki ugyanis még mindig szüksége van arra, hogy átélje az odafigyelést, elismerést és szeretetet. Ha sikerül megismernünk őt, és megértenünk a múltat, véget vethetsz az ismétlődő mintáknak, és végre lelkileg is felnőtté válhatunk.

 

Az alábbi jegyek közül válaszd ki azt, amelyikben születtél, és olvasd el, mit üzen számodra belső gyermeked!


 

   

   

   

   

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL