Napi horoszkóp - 2017-04-05

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy a szakmai „életveszélyen” túl vagy, mégis kedvetlen vagy. Most fogod fel csak igazán a történtek jelentőségét. Ez természetes. Amiatt se búsulj, hogy szorult helyzetedben senkire sem számíthattál igazán. Vond le a tanulságot: élete válságos perceiben mindenki egyedül marad.

Bika

Kedves Bika! Sok pénzt ígértek, ami a hónap közepén minden egyéb szempontot elhomályosítani látszik. Egyre csak az a roppant summa jár a fejedben, szinte elvakít. Beszéld meg a dolgot kedveseddel, ő most sokkal józanabbul ítéli meg a fejleményeket! Az ilyen döntéseket alaposan meg kell gondolni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ne gondold, hogy neked mindig minden sikerül. Minduntalan abba a hibába esik, hogy kis dolgokból nagyokra következtetsz. Ha azt hiszed, hogy a sült galambok életcélja a szádba való berepülés, akkor súlyosan tévedsz. A galambot meg kell fogni, és csak utána lehet megsütni. Még neked is.

Rák

Kedves Rák! Valamit érzel ma a levegőben. Lehet, hogy a május közeledte az, ami most feledteti gondjaidat. Mindenesetre jobban érzed magad, nagy elhatározásokra kész vagy, csak a megvalósítás várat még magára. Ne feledkezz meg egy fontos ügyről, amelyet mostanában el kell intézned. Szánj erre időt!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szívd magadba a tavasz bódító illatát! Amikor virágba borul minden, az Oroszlán is vígan lépdel. Szabadulj meg nyomasztó gondolataidtól, átmenetileg tedd le a válladra rakott terheket. Ülj le egy padra valahol távol a világ zajától, és néhány percig hallgasd a madarak énekét!

Szűz

Kedves Szűz! A kudarcot mindig is nehezen viselted, de ez most nagyon is érzékenyen érintett. Megpróbálsz munkádban vigasztalódni, óriási léptekkel haladsz előre. De mit ér a munkahelyi siker, ha a magánéleted lehangoló?! Okosan teszed, ha még ma este okvetlenül megpróbálsz beszélni kedveseddel.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az utóbbi időben elhanyagoltad azt a társaságot, melyben egyre otthonosabban érezted magad. Kár volna elszakadni tőlük, hiszen olyan kellemes órákat töltöttetek együtt! Nem árt, ha egy ember több helyre is tartozik egyszerre, hiszen így a bajban és a sikerben is közösen osztozhatnak.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ugye, ha egy kicsivel figyelmesebb vagy, ha egészen Neki szenteled figyelmedet, mindjárt más a helyzet?! Eltűnnek a félreértések, feloldódnak a gátlások, és megváltozik a légkör. Kitárulkozhatsz, elmondhatod legrejtettebb problémáidat, és megbeszélhetitek közös gondjaitokat is.

Nyilas

Kedves Nyilas! Felajánlják, hogy szállj be egy üzleti vállalkozásba, ehhez nemcsak pénzedet, de időd egy részét is „bele kell” adnod. Régóta szerettél volna pluszmunkához és pluszjövedelemhez jutni. Lehet, nem így képzelted, ezért eltarthat jó darabig, míg minden körülményt mérlegelve döntést hozol.

Bak

Kedves Bak! Nem márkás üzletben találod meg, amire szükséged van. A hirdetések is sok ötletet adnak. Otthonodnak felújításán eredményesen törheted a fejedet. Megváltozott környezettel megváltozott hangulat jár. A legkisebb változás is feldob. Még versenysikereket is hozhat a nap. Nevezz be bátran!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szokatlan tőled, de meg vagy elégedve magaddal. Sőt, kimondottan jónak tartod, amit tettél. Még szokatlanabb, hogy a tegnapi dolgok, feladatok már nem izgatnak. Csakis vadonatúj tervednek kidolgozásával vagy elfoglalva. Minden rendjén való, de azért az egészségedről se feledkezz meg!

Halak

Kedves Halak! Kifogástalan közérzettel ébredsz, majd kicsattansz az egészségtől, hangulatod kitűnő. Elégedetten nyugtázod, hogy a tegnapi csukafejes semmi sérülést nem hagyott benned. Azt mindenki elismeri, hogy nem tartozol a jellegtelen, szürke teremtmények közé. Lehet, hogy minden rendben van?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL