SZÉPSÉG

Lesd el a sztárok smink trükkjeit!

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy te is el tudd készíteni kedvenc sztárod természetes," frászt sem csináltam, mégis jól nézek ki" sminkjét, adunk néhány tippet. Meglátod, te magad is könnyedén feldobod a sztársminket. Figyelj csak!?

Alapozás

Jennifernek igen napbarnított a bőre, ezért szerencsés. Te is bátran kísérletezz a különböző bronzosító alapozókkal, hogy megtaláld a bőrtónusodnak leginkább megfelelőt! Korrektort nem szükséges használnod a bronzosító alapozónál, de egy-egy bőrhibát elfedhetsz vele, ha gondolod. Vékony rétegben kend fel a problémás területekre.


 


1. Maybelline Affinitone alapozó
2. Maybelline Pure korrektor



Arcpirosító

A következő lépés a pirosítás. Használd a sivatag természetes színeit, vagy próbáld ki a halvány rózsaszínt. Vékonyan vidd fel az orca részre.


Maybelline Expert Wear™ Blush arcpirosító


Szemek

Jennifer elbagatellizáltnak tűnő, mégis feltűnő szemére vágysz? Tegyél halvány gyöngyház beige-t a szemhéjadra, majd egy kis arany port. Húzd egészen a szemöldökcsontra. A sarkokba használj barnás rózsaszínt.
A szemöldökcsontot hangsúlyozd világos beige-zsel. Tedd fényessé a belső csücskök és az orr közti részt egy magas fényű szemhéjpúderrel. Ehhez használj ecsetet.

Húzd ki a szemedet egy füstös fekete vagy barna ceruzával. A vonal legyen nagyon vékony, és egészen közel húzd a szempillák tövében. Az igazán jó eredmény érdekében a szempillák között is húzd át a ceruzát. Ha elég ügyes vagy, tussal is megpróbálkozhatsz. A felső szemedet húzd ki teljesen, az alsót azonban csak félig. Majd egy szivaccsal vagy pamut ronggyal, lágyíts a vonalon.

Ehhez a sminkhez leginkább a sötétbarna vagy barna szempillaspirál passzol.
A szemöldököt formázd és dúsítsd barna vagy hamvas barna ceruzával vagy púderrel.


 


1. MAC szemhéjfesték (4.300 Ft)
2. Maybelline Line definer szemceruza
3. Shiseido sötétbarna göndörítő szemspirál



Ajkak

A kontúrt húzd meg egy narancsos barna ceruzával. Ezután jöhet a rúzs, ami finom tégla vagy kávészínű.


1. Maybelline Hosszantartó szájkontúr cerura
2. Maybelline Hydra Extreme Naked Beige

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL